Boek Goddelijke intimiteit en seksualiteit - tweelingstraalrelaties

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Verlichte seksualiteit - co-creatiekracht

Verlichte seksualiteit - co-creatiekracht

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
Tweelingstraal - innerlijk Heilig Huwelijk

Tweelingstraal - innerlijk Heilig Huwelijk

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
Marjolein - Marjoraan biologische kruiden tinctuur

Marjolein - Marjoraan, bio deva kruidentinctuur

van de Elohim Krachtplaats 50ml
€ 19,00
€ 15,95
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 5 stuks € 10,85
  • vanaf 7 stuks € 9,30
  • vanaf 10 stuks € 7,75
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 200 gram

Goddelijke intimiteit en seksualiteit - Tweelingstraalrelaties

Uitgegeven en geschreven door:

Joke ElZiam Nootebos - Elohim Centre

Zie hieronder een korte beschrijving uit het boek

 

Een geweldige schoonheid is het als de tweelingstralen samenkomen. Als Hoger Bewustzijn, geest en lijf samenkomt met de andere helft, want een tweelingstraal is niets anders dan de enige andere helft van jezelf, je wederhelft die je ooit achter hebt moeten laten, toen je je reis in dit universum begon.  

Het is een Macht die van Liefde gemaakt en zo groot, sterk en Goddelijk is, dat het iedereen optilt en opent. Het verlicht ieders Hart. De magische invloed van een Heilige Relatie op de omgeving, heeft een grote uitstraling en bereik.

Draken hebben we moeten verslaan om elkaar eindelijk weer te vinden en nu is het zwaarder dan we ooit gedacht hadden... Onze zielen houden zoveel van elkaar, maar ons persoonlijk zelf is zo anders... Maar we houden elkaar op de been, door iets dat groter is dan onszelf, door een diep en innig weten, een verlangen naar Eénheid voorbij ons kleine zelf, diens botsingen, pijn, gedrag en zorgen...

Er ontstaat zo’n warmte, licht, liefde en vooral tinteling in mijn hele onderlichaam. Het voelt als vloeibaar goud. Er ontstaat een geweldig gevoel van Eénheid en Vrede. Liefde voor mijn geliefde overstijgt elke voorgaande ervaring, een fantastisch, alles overstijgend geluksgevoel. Het omhult zich om en door ons heen. Er stijgt uit mijn onderlichaam langzaam een geweldige, ontembare levenskracht op terwijl we vrijen, het lijkt etherisch vuur! Niet te temmen. Het kronkelt aan weerszijden van mijn wervelkolom en vlecht zich door mijn chakra’s en alle cellen van mijn lijf heen, als vloeibaar, Goddelijk vuur.

Tip! bestel het boek samen met de krachtplaatstinctuur Heilig Huwelijk/Tweelingstraal. Dan betaal je i.p.v. € 39,95 losse verkoop € 33,00 als set.

 
Feed back van lezers

Willen jullie mijn enthousiasme over het boek over tweelingstralen en intimiteit doorgeven? Wat een prachtig boek, herkenbaar, bemoedigend en vanuit een grote empathie, diepe ervaring en wijsheid geschreven. Prachtig!
Hartelijke groet, Jules

Wauw alles was herkenbaar; ik heb er zoveel aan gehad en uit begrepen. Het voelt ook echt doorleeft! Joke dank je wel! Jantine

 Meer feed backs bij de gele sterren bovenaan de sitepagina

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?