Rozenkwarts bol

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Rozenkwarts edelsteen engel
€ 20,00
Rozenkwarts bol

Rozenkwarts bol

ca. Ø 9,5 cm
€ 139,00
Rozenkwarts bol

Rozenkwarts bol

ca. Ø 8 cm
€ 100,00
€ 124,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 9 cm

Let op: afhankelijk van de voorraad kan de houder in tegenstelling tot de foto ook doorzichtig zijn. Inclusief houder.

Schitterende Elohim rozenkwarts edelsteen bol met zachte onbaatzuchtige Engelenliefde.

Verdriet, teleurstellingen en schuldgevoelens kunnen leiden tot het verharden van het gevoel. De zachte liefdevolle inwerking van deze Elohim rozenkwarts bol kan voor een weldadige bevrijding zorgen en je gevoelsleven en hartchakra in evenwicht brengen.

De Elohim rozenkwarts bol bevordert de gevoeligheid voor jezelf en voor anderen en laat zelfs de sterkste weerstanden wegsmelten. Alle diepgewortelde leed, pijn en angsten die je energie-systeem blokkeren worden verzacht, verwarmt en geheeld. Je innerlijk kind en je persoonlijk zelf welke te weinig geborgenheid hebben gekend komen in balans zodat je vol overgave van het leven kunt genieten.

Rozenkwarts edelsteen geeft een aangename, liefdevolle en rustige sfeer in huis of slaapkamer, kantoor of praktijk. Voor jezelf of als liefdevol cadeau voor allerlei gelegenheden. Het is een heel mooi en symbolisch geschenk voor mensen die gaan samenwonen of als bruidsgeschenk.

Baby- of kinderkamer vol welkom en geborgenheid met Rozenkwarts

Ook is de edelsteen rozenkwarts een ideaal geboortegeschenk omdat het alle goede eigenschappen van onze planeet aarde in zich draagt. Een brok(je) rozenkwarts kan in de baby- of kinderkamer of in het ledikantje aan het voeteneinde worden gelegd voor een zachte en liefdevolle sfeer en een beschermende rust.

Fysieke werking Rozenkwarts bol

Deze werkt gunstig op borst-longkwalen, nieren, bijnieren, duizeligheid, versterkt bloedsomloop, Hartchakra.

Prijs is per stuk.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?