Liefde en Manifestatie set: oranje calciet en seleniet bol - incl. houder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

ca. Ø 7 cm (700 gram)

Let op: afhankelijk van de voorraad kan de bol houder in tegenstelling tot de foto ook doorzichtig zijn.

Liefde en manifestatie set
De beide edelsteenbollen samen vormen een geweldige krachtset die je (spirituele) ontwikkeling in een stroomversnelling brengt. Op weg naar Goddelijke Scheppingskracht en Universele Liefde. Je Goddelijke Essentie wordt één met je persoonlijk leven en je zult volledig in vrede, harmonie en balans zijn!

Oranje Calciet bol – Goddelijke scheppingskracht
Door Joke ELZiam Nootebos geprogrammeerd met het hoogste Eénheidsbewustzijn. De uitstraling van de bol werkt verwarmend en maakt creatief. Hoger Bewustzijn, positiviteit, inzicht, overzicht en de manifesterende scheppende kracht van je magisch kind en meesterschap openen door de geprogrammeerde oranje calciet.

De energie verandert je uitstelgedrag, onzeker zijn, geloven in onmogelijkheden naar het zien van mogelijkheden, daadkracht, opstaan en creatiekracht. Je scheppingskracht met praktische aarding, bewustzijn, ideeën, kennis en gedachten kunnen niet meer afgescheiden (Atlantis) optreden zonder dat ze het veld van verbonden eenheidsliefde (Lemurië) meenemen. De oranje Calciet bol inspireert, maakt blij en tilt je op.

Seleniet bol -  Marie glas met Sekinah programma
De prachtige deels transparante Seleniet bol is door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerd met de Sekinah energie, de vrouwelijke Goddelijke Moeder energie zodat je basisveiligheid, zachtheid, liefde, zorgzaamheid en je subtiele gevoeligheid voluit als kracht kunt leven. Deze Seleniet edelsteen bol is drager van de zachtheid van het Lemurisch grid. Sekinah geeft een diepgaande en koesterende liefde.

Beide bollen als set

Beide bollen samen zijn een enorm Liefde en Manifestatie krachtset die je ontwikkeling in een stroomversnelling brengt. Op weg naar Goddelijke Scheppingskracht en Universele Liefde. Je Goddelijke Essentie wordt één met je persoonlijk leven en je zult volledig in vrede, harmonie en balans zijn!

Oranje Calciet bol – Goddelijke scheppingskracht

Deze Oranje Calciet bol is door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerd met het hoogste Eénheidsbewustzijn en is drager van het Goddelijk Plan. Hij verenigt de Atlantische Goden-scheppingskracht en je Melchizedek Bewustzijn met het verbonden liefdeseenheidsveld voor de nieuwe tijd.

Tevens verbindt hij je met je Goddelijke blauwdruk in het nieuwe aardegrid. Zo wordt je eigen aandeel, je Taak in het collectief helder en duidelijk. Je Liefde, denken, doen en zorgzaamheid worden geen weggeefstand.  Hij brengt het hoger Licht van je Essentie in je 2de chakra en basis chakra. De uitstraling van de calciet werkt verwarmend en maakt blij en creatief. 
Je scheppingskracht met praktische aarding, bewustzijn, ideeën, kennis en gedachten kunnen niet meer afgescheiden (Atlantis) optreden zonder dat ze het veld van verbonden eenheidsliefde (Lemurië) meenemen.
De geprogrammeerde, oranje Calciet bol helpt je op te staan en opent je om de steun van de Bovenwereld en Zonnelogos te ontvangen zodat je je volledig potentieel ten volle kunt benutten. Hierdoor ben je beter beschermd tegen de lagere trillingen uit je omgeving. 
De geprogrammeerde, aanvullende Seleniet met Sekinah energie brengt je de vrouwelijke Goddelijke Liefdeskracht en Zijnsstaat. Deze trekt je uit je hoofd en tilt je in de hogere inspiratie en verbonden liefdeseenheid van je Zijnsstaat, van hart, buik en wij-gevoel waardoor je je volledig Zelf en je Levenstaak op de grond trekt en belichaamd!

Seleniet bol -  Marie glas met Sekinah programma

Een oerveiligheid en geborgenheid in je lichaam waardoor je je veilig gaat voelen in je aardelichaam. Dat maakt dat je volledig potentieel, Levenstaak en Essentie kunnen indalen en uitdrukking vinden. Je zachtheid, liefde en zorgzaamheid kunnen voluit worden geleefd. Langzaam maar zeker gaan je innerlijk kind en kristallijnen zelf zich steeds veiliger voelen, wat er ook om je heen gebeurt. Je maakt een shift van hoofd naar buik. Niet langer zul je functioneren vanuit je plichten, wil en de verwachtingen van anderen maar vanuit je liefdevolle ware Natuur en Zijnsstaat. Onvoorwaardelijk verbonden word je met je omgeving, zonder dat je ego nog probeert te sturen. Ook zul je steeds meer je vrouwelijkheid, intuïtie en subtiele gevoeligheid gaan eren. De aanvullende, geprogrammeerde oranje Calcietbol laat je niet langer dobberen in Zijn, niet afwachten. Je manifestatie- daadkracht en creatiekracht worden actief en ontspruiten niet langer vanuit je wil of plicht, maar vanuit de rust van je Zijnsstaat en ware Natuur.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGDe Elohim Krachtplaats versterkt de geopende en geactiveerde Elohim producten
Een bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam. Deva's en engelen die ankeren op de producten helpen de gebruiker ervan waar nodig door de 13 dimensionale activatie, en dat voel je! De Elohim producten werken op alle lagen tegelijk; fysiek, geestelijk en bij de volgende stap op de levensweg.

Voor aanvullende informatie over openen en activeren klik je hier

Verzorging van edelstenen en kristallen

Vaak is het beter voor de ontlaadperiode die 6 dagen duurt, een reservesteen aan te schaffen.

Lees meer over het reinigen en opladen van edelstenen en kristallen

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren