Boosheid en agressie

Edelstenen voor boosheid en agressie

Boosheid en agressie; we hebben het allemaal weleens gevoeld. De edelstenen Apatiet, Jade, Zwarte toermalijn, Tijgeroog en Valkenoog ondersteunen je wanneer woedeaanvallen te veel uit de hand lopen. Als je boos bent, is het moeilijk om helder te denken en te onderscheiden wat van jezelf en wat van de ander is. Ook om andere gevoelens van verdriet, onmacht of angst te herkennen.

Achter boosheid en agressie ligt vaak de vraag of jij de moeite waard bent. Of mensen rekening met je houden. Deze edelstenen helpen je inzien, dat niemand beperkt je, tenzij jezelf. Ze leren je om onderdrukte gevoelens te uiten en te leven vanuit jouw aarde. Om zachter voor jezelf te zijn zonder veroordelingen en om contact te maken met je eigen oersterke basis. Wanneer je de werkelijke krachten in jezelf erkent en leeft, verdwijnt de agressie naar anderen toe en ben je niet meer machteloos en (zelf)destructief.

De volgende edelstenen werken goed bij "Boosheid en agressie".

Zwarte toermalijn

De kristalsoort "Zwarte toermalijn" werkt bij "Boosheid en agressie". Hieronder een aantal producten met een "Zwarte toermalijn" (kristalsoort).

Jade

De kristalsoort "Jade" werkt bij "Boosheid en agressie". Hieronder een aantal producten met een "Jade" (kristalsoort).

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Grote sacrale heling voor eenheid, harmonie en samenwerking
€ 24.999,00

Apatiet

De kristalsoort "Apatiet" werkt bij "Boosheid en agressie". Hieronder een aantal producten met een "Apatiet" (kristalsoort).

Akasha Apatiet bol - incl. houder

Akasha Apatiet bol - incl. houder

ca. Ø 7 cm; 600 - 700 gram
€ 69,00
Apatiet handsteen

Apatiet handsteen

ca. 5 x 3,5cm; 100-130 gram
€ 12,50

Valkenoog

De kristalsoort "Valkenoog" werkt bij "Boosheid en agressie". Hieronder een aantal producten met een "Valkenoog" (kristalsoort).

Valkenoog hanger
€ 6,50

Tijgeroog

De kristalsoort "Tijgeroog" werkt bij "Boosheid en agressie". Hieronder een aantal producten met een "Tijgeroog" (kristalsoort).

Tijgeroog edelsteen drakenschedel
€ 268,00
tijgeroog knuffelsteen

Tijgeroog knuffelsteen

ca. 20 - 25 gram
€ 6,50
Bewuste keuze?