Depressie, stemmingswisselingen

Welke edelstenen helpen bij depressie en stemmingswisselingen?

Zwaarmoedigheid, stemmingswisselingen. Of zelfs een depressie. Daar krijgt 1 op de 5 mensen ooit in het leven mee te maken. De Elohim edelstenen Lapis Lazuli, Citrien, Zonnesteen, Tijgeroog, Topaas en Carneool helpen om deze stemmingsstoornis te verlichten. Ze helpen je om uit de moeras te stappen, om de stappen te zetten die het leven nu van je vraagt. Ze moedigen je aan om je open te stellen voor wat goed voor je is en de oplossingen in jezelf te vinden, in contact met je allerdiepste Zelf. Dan schijnt de zon weer door de wolken… vreugde om het eigen Zijn, vol blije verwachtingen.  

De volgende edelstenen werken goed bij "Depressie, stemmingswisselingen".

Lapis lazuli

De kristalsoort "Lapis lazuli" werkt bij "Depressie, stemmingswisselingen". Hieronder een aantal producten met een "Lapis lazuli" (kristalsoort).

Zonnesteen

De kristalsoort "Zonnesteen" werkt bij "Depressie, stemmingswisselingen". Hieronder een aantal producten met een "Zonnesteen" (kristalsoort).

Elohim Zonnesteen bol - Gaia Christ©
€ 115,00
Zonnesteen hanger
€ 11,50

Topaas

De kristalsoort "Topaas" werkt bij "Depressie, stemmingswisselingen". Hieronder een aantal producten met een "Topaas" (kristalsoort).

Tijgeroog

De kristalsoort "Tijgeroog" werkt bij "Depressie, stemmingswisselingen". Hieronder een aantal producten met een "Tijgeroog" (kristalsoort).

Citrien

De kristalsoort "Citrien" werkt bij "Depressie, stemmingswisselingen". Hieronder een aantal producten met een "Citrien" (kristalsoort).

Carneool

De kristalsoort "Carneool" werkt bij "Depressie, stemmingswisselingen". Hieronder een aantal producten met een "Carneool" (kristalsoort).

Bewuste keuze?