Bergkristal - Lemurisch zaadkristal, sound laserwand (M)

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 15,00
Laatste exemplaar!
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

6 - 7 cm

Dit zijn heel bijzondere en zeldzame kristallen. Elohim Lemurische zaadkristallen - sound Laserwand kristallen dragen niet alleen de kennis van Lemurië maar ze onderhouden ook een diepe en innige relatie met zowel de buitenaardse ruimte als de innerlijke diepte van de aarde. Ze dienen als schakel tussen beide werelden.

De kristallen kun je heel goed herkennen aan de coderingen in vorm van streepjes en patronen en hun specifieke klank als er tegenaan getikt wordt. Dit komt mede doordat de kristal-atomen allemaal in een richting gegroeid zijn, ze wijzen allemaal naar de punt toe. De kristallen zijn daarmee uitgelijnd en ze zijn daarom hele krachtige Lichtgeleiders.

Toverstokje

Het is het toverstokje van Hoge priesters en van Merlijn. Gehouden in de hand, verveelvoudigt het onze intenties en healingskracht. Healers kunnen door de Elohim sound Laserwand in hun hand vast te houden en het te richten op een bepaalde plek of chakra van het lichaam, hun healingsenergie, meervoudig versterkt, heel nauwkeurig inbrengen op bijvoorbeeld diepliggend karmaweefsel.

Prijs is per stuk (1 kristal), ca. 6 - 7 cm

Het ruwe kristal bevat van nature oneffenheden en donkere vertroebeling.
De kristallen zijn niet geslepen en hebben daardoor ook niet altijd een gave punt. Dit doet echter niets af aan de krachtige werking van het Lemurisch zaadkristal.

Verdere eigenschappen:

Sound healing

De kristallen zijn verbonden met healing, klank, en de hogere energie van water. Hierdoor zijn Elohim sound Laserwand kristallen uitermate geschikt voor klank, kleur en soundhealing. Ook zijn Elohim sound laserwand kristallen verbonden met de Hathors, die weer verbonden zijn aan de zachte en liefdevolle energieën en krachten van Venus. Wanneer je tijdens het ‘tonen’werkt met deze kristallen, dan zullen je lijf en energie enorm in vibratie toenemen.

Lichtwerkers

Een geweldig gereedschap om alle mogelijke lichtnetwerken en structuren te herstellen, te activeren of te helen. Met dit kristal kun je lichtdraden channelen en weven in een chakra, auralaag, karmische- of astrale laag. Ook kun je daar positieve affirmaties in brengen, die oude en slechte patronen doorbreken. Zo kan er ook op fysiek weefsel gewerkt worden om ziekte of beschadiging te zuiveren van emotionele trauma's.

Energetisch mes

Het kristal kan ook als energetisch mes gebruikt worden om beschadigde lichtpatronen te verwijderen en te herstellen. Je dient dan wel met veel zorg en liefde samen te werken met het kristal. Alleen met positieve gedachten en intenties werken, zoals: ik weef een net van Liefde en overvloed... en niet ik bescherm mij tegen armoede. Wees wijs in wat je wenst.

Dit lemurisch zaadkristal behoort tot de groep Fire and Ice kristallen

Fire and Ice kristallen hebben een bijzonder hoge vibratie en het zijn krachtige lichtbrengers. Vaak zijn scheuren, barstjes en in en uitwendige breukvlakken in Fire and Ice kristallen aanwezig. Dit ontstaat omdat de kristallen eerst aan grote hitte zijn blootgesteld waarna ze snel zijn afgekoeld. De talrijke regenbogen die in de meeste Fire and Ice kristallen aanwezig zijn activeren een groter bewustzijn.

Fire and Ice kristallen dragen het kosmisch vuur waardoor het zeer inspirerend is bij spiritueel en lichtwerk. Vaak zijn  symbolen van allerlei aard zichtbaar in en op het kristal. Deze symbolen geven adviezen wat betreft transformatie. Fire and Ice kristallen verbinden polariteiten en ze bevatten het volledige spectrum van bewustzijn.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Beroepsopleiding Kosmisch Kristal Master

phi-kristal99-5.jpgWil je leren om (intuïtief) te werken met kristallen en edelstenen op multidimensionale, kosmische en aardse wijze? Als Kristal Master en edelsteentherapeut leer je hoe je op vakkundige wijze edelsteen chakraleggingen en kristaladviezen kunt geven om zowel bewustwordingsprocessen als probleemsituaties of ziekten te begeleiden. Hierbij komt het symptoom zowel als de innerlijke oorzaak aan bod.

 

Lees hier meer over

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?