Doorzettingsvermogen

Een beter doorzettingsvermogen? Edelstenen ondersteunen je hierin

Je hebt een plan of een idee. Of je wilt een bepaald actie voor elkaar krijgen. Hoe zorg je ervoor dat je pas stopt als je je doel bereikt hebt? Of pas wanneer je ziet dat het redelijkerwijs niet haalbaar is. De Elohim edelstenen Labradoriet, Aventurijn, Onyx, Granaat en Rode Jaspis helpen je daarbij. Ze brengen je wilskracht, vastberadenheid en volharding op de momenten dat je energie wegvalt of je het niet meer ziet zitten. Een innerlijk vuur drijft je dan aan, tilt je op, om je beoogde klus voor elkaar te krijgen. En dat maakt het je makkelijker om in moeilijke situaties door te pakken.

De volgende edelstenen werken goed bij "Doorzettingsvermogen".

Jaspis

De kristalsoort "Jaspis" werkt bij "Doorzettingsvermogen". Hieronder een aantal producten met een "Jaspis" (kristalsoort).

Onyx

De kristalsoort "Onyx" werkt bij "Doorzettingsvermogen". Hieronder een aantal producten met een "Onyx" (kristalsoort).

Onyx hanger
€ 7,50

Labradoriet

De kristalsoort "Labradoriet" werkt bij "Doorzettingsvermogen". Hieronder een aantal producten met een "Labradoriet" (kristalsoort).

Labradoriet Kamerstuk
€ 95,00
Labradoriet, free form klein
€ 24,90

Granaat

De kristalsoort "Granaat" werkt bij "Doorzettingsvermogen". Hieronder een aantal producten met een "Granaat" (kristalsoort).

Granaat hanger
€ 13,50
Granaat knuffelsteen

Granaat knuffelsteen

ca. 11-15 gram
€ 16,50

Aventurijn

De kristalsoort "Aventurijn" werkt bij "Doorzettingsvermogen". Hieronder een aantal producten met een "Aventurijn" (kristalsoort).

Bewuste keuze?