Dromen en nachtmerries

Krijg je veel dromen en nachtmerries? Hier lees je hoe edelstenen je kunnen helpen

Dromen en nachtmerries bieden een ingang naar datgene wat jou onbewust of bewust mee bezig houdt in de waaktoestand. De Elohim edelstenen Maansteen, Heliotroop, Amethist, Rookkwarts, Seleniet en Prehniet helpen je om de droomtaal en haar symboliek beter te verstaan en om inzicht te ontwikkelen in de meest diepgaande gevoelsproblemen waar jij mee bezig bent en waar je eigenlijk geen raad mee weet. Wanneer jij met je bewustzijn in waaktoestand vol vreugde naar het leven gericht en ontmasker jij met een positieve instelling jouw problemen, je angsten, de dood, zonder hiervoor nog te vluchten, zullen jouw dromen weer vreugdig worden.

De volgende edelstenen werken goed bij "Dromen en nachtmerries".

Rookkwarts

De kristalsoort "Rookkwarts" werkt bij "Dromen en nachtmerries". Hieronder een aantal producten met een "Rookkwarts" (kristalsoort).

Rookkwarts hanger
€ 10,00

Amethist

De kristalsoort "Amethist" werkt bij "Dromen en nachtmerries". Hieronder een aantal producten met een "Amethist" (kristalsoort).

Prehniet

De kristalsoort "Prehniet" werkt bij "Dromen en nachtmerries". Hieronder een aantal producten met een "Prehniet" (kristalsoort).

Seleniet

De kristalsoort "Seleniet" werkt bij "Dromen en nachtmerries". Hieronder een aantal producten met een "Seleniet" (kristalsoort).

Oranje seleniet hart

Oranje seleniet hart

Ca 5 cm (v.a 100 gram)
€ 9,95

Maansteen

De kristalsoort "Maansteen" werkt bij "Dromen en nachtmerries". Hieronder een aantal producten met een "Maansteen" (kristalsoort).

Heliotroop

De kristalsoort "Heliotroop" werkt bij "Dromen en nachtmerries". Hieronder een aantal producten met een "Heliotroop" (kristalsoort).

Bewuste keuze?