Harmonie

Harmonie in je leven - welke edelstenen helpen?

Sta je evenwichtig, opgewekt en vredig in je leven? Vertrouw je erop dat alles zich ontvouwt op een manier die goed is? Heb je verbinding met jezelf, de ander en het Universum. Als je in harmonie leeft dan voel je dat alles naast elkaar mag bestaan: Licht en donker, boven en beneden, aangenaam en onaangenaam, vrouwelijk en mannelijk, jij en ik; het is ‘én… én’. Elohim Magnetiet, Saffier, Jade, Koper en Hematiet schenken harmonie door je (zelf)liefde en  - acceptatie te vergroten, je bewustzijn te verruimen en je te verbinden met de aarde, hemel en de natuur.

Magnetiet edelsteen is een magnetische, aardende steen en kan helpen omgekeerde energiestromen weer in balans zetten. Hij werkt helend, brengt denken en voelen in evenwicht en maakt stabiel. Saffier schenkt gemoedsrust en sereniteit en zorgt voor harmonie op het fysieke, geestelijke en spirituele vlak. Jade edelsteen brengt zuiverheid en sereniteit. Hij werkt kalmerend, verbindend en geeft aarding. Koper bekrachtigt en verruimt. Hij zorgt ervoor dat jij je plek inneemt om van daaruit de ander te ontmoeten. Hematiet zet je stevig neer in jezelf en geeft zelfvertrouwen en levenslust.

Dit alles zorgt ervoor dat je weer sprankel in jezelf voelt en om je heen. Je hebt zin in het leven en alle mogelijkheden die zich aandienen.

De volgende edelstenen werken goed bij "Harmonie".

Bewuste keuze?