Hoesten

Edelstenen die hoesten verlichten

Als je hoest krijgt dan kun je dat zien als een signaal dat je te lang bent doorgegaan. Met over je grenzen gaan (te flexibel, aarzelend?) of in het opkroppen van gevoelens, met name boosheid en verdriet. Door te hoesten stuur je duidelijk een “laat me met rust” signaal uit naar je omgeving. Waardoor je – eindelijk – jezelf de kans geeft om bij te komen. De edelstenen Tijgeroog, Smaragd, Fluoriet, Barnsteen en Rutielkwarts helpen je om hoesten te verlichten.

Met Elohim Tijgeroog voel je jezelf steviger worden. Hij werkt in op de zonnevlechtchakra en laat daar geblokkeerde energie stromen, wat o.a. uitwerking op je longen heeft. Hij verlicht hoest en verkoudheid. Smaragd balanceert de hartchakra waardoor je liever wordt voor jezelf en werkt ook goed op de longen bij krampachtig hoesten. Fluoriet lost vastgeroeste gewoontes en onderdrukte gevoelens aan de oppervlakte zodat je ze kunt ophoesten. Hij is een krachtig hulpmiddel bij genezing van infecties en goed in te zetten bij griep, verkoudheid en hoesten. Barnsteen werkt verwarmend en verruimend. Hij activeert de longen en laat je dieper ademen. Rutielkwarts heeft een positief effect op luchtwegen en keel.

De volgende edelstenen werken goed bij "Hoesten".

Rutielkwarts

De kristalsoort "Rutielkwarts" werkt bij "Hoesten". Hieronder een aantal producten met een "Rutielkwarts" (kristalsoort).

Tijgeroog

De kristalsoort "Tijgeroog" werkt bij "Hoesten". Hieronder een aantal producten met een "Tijgeroog" (kristalsoort).

Fluoriet

De kristalsoort "Fluoriet" werkt bij "Hoesten". Hieronder een aantal producten met een "Fluoriet" (kristalsoort).

Smaragd

De kristalsoort "Smaragd" werkt bij "Hoesten". Hieronder een aantal producten met een "Smaragd" (kristalsoort).

Smaragd hanger
€ 14,00

Barnsteen

De kristalsoort "Barnsteen" werkt bij "Hoesten". Hieronder een aantal producten met een "Barnsteen" (kristalsoort).

Bewuste keuze?