Hoofdpijn en migraine

Edelstenen die hoofdpijn en migraine verlichten en je weer in balans brengen

Als je veel last hebt van hoofdpijn of migraine is dat een uitnodiging om meer uit je hoofd te komen. Malen over problemen, je zorgen maken en veel piekeren stagneren de levensstroom. Hetzelfde geldt voor zelftwijfel, je afvragen of je het wel goed doet, veel eisen aan jezelf stellen en steeds bezig zijn om aan allerlei verwachtingen te voldoen. Hoofdpijn en migraine treden op vanuit het verlangen naar gemoedsrust en laten je noodgedwongen een tandje terug schakelen.

Magnesiet verruimt je nek en hoofd en verlicht daardoor hoofdpijn en migraine. Hij ontspant de spieren en brengt je beide hersenhelften in balans. Ook zorgt hij voor zuivering, sereniteit en vrede. Inwerkend op je hartgebied bevordert hij (zelf)acceptatie en innige, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Rhodochrosiet heft spanning en fysieke pijn op en werkt goed bij migraine. Speciaal wanneer je last hebt van je onbemind voelen of hartenpijn hebt. Hij helpt je pijnlijke gevoelens te accepteren, van jezelf te houden en brengt je hartsgevoelens in verbinding met je onderste chakra's waardoor je uit je hoofd komt. De steen maakt vrolijk, spontaan en zorgt voor een positieve instelling. Amethist is een steen met een hoge vibratie die zacht maar toch zeer krachtig werkt. Hij geeft helderheid in je hoofd, verruimt je bewustzijn en brengt je naar je intuïtie en voelen. Hij heeft een kalmerende werking en werkt goed bij spanningsklachten en stress. Wanneer je last hebt van hoofd-, nek - of schouderpijn dan brengt deze steen verlichting. Maansteen is een zachte, vrouwelijke steen die kalmte en balans brengt wanneer je last hebt van spanning, intense emoties of overdreven reacties op situaties. Hij helpt je om zorgen los te laten en af te dalen naar je buik en intuïtie. Hij werkt gunstig op de hormonale cyclus waardoor je hem ook goed kan inzetten wanneer je last hebt van hormoongebonden hoofdpijn. Ioliet laat je gevoel weer stromen en daardoor lost spanning die vastgezet is in je hoofd, op. Hij helpt je toe te laten en ervaren zonder te willen begrijpen. De steen vermindert piekeren en teveel mentale activiteit en verbindt je met het voelen. Hij zet negativiteit om en haalt verschillende lichtlichamen naar hier zodat je je spirituele pad blijft lopen. Een weldadige steen wanneer je last hebt van migraine. Bergkristal heeft zo'n hoge trilling dat hij door alle blokkades en schaduwstukken heen trilt. Hij doet wat nodig is; hij kan energie absorberen, afvoeren, omzetten en ook vitaliseren en aanzetten tot daadkracht. Hij brengt je energielichamen weer in balans, geeft ruimte in je hoofd en laat je de dingen weer helder zien.

De volgende edelstenen werken goed bij "Hoofdpijn en migraine".

Magnesiet

De kristalsoort "Magnesiet" werkt bij "Hoofdpijn en migraine". Hieronder een aantal producten met een "Magnesiet" (kristalsoort).

Magnesiet  hanger
€ 9,00

Rhodochrosiet

De kristalsoort "Rhodochrosiet" werkt bij "Hoofdpijn en migraine". Hieronder een aantal producten met een "Rhodochrosiet" (kristalsoort).

Amethist cluster met 13 dimensionale Merlijn activatie

De kristalsoort "Amethist cluster met 13 dimensionale Merlijn activatie" werkt bij "Hoofdpijn en migraine". Hieronder een aantal producten met een "Amethist cluster met 13 dimensionale Merlijn activatie" (kristalsoort).

Amethist cluster

Amethist cluster - Merlin bewustzijn

Activeer je magisch kind en creëer mogelijkheden!
€ 54,90

Maansteen

De kristalsoort "Maansteen" werkt bij "Hoofdpijn en migraine". Hieronder een aantal producten met een "Maansteen" (kristalsoort).

Ioliet

De kristalsoort "Ioliet" werkt bij "Hoofdpijn en migraine". Hieronder een aantal producten met een "Ioliet" (kristalsoort).

Bergkristal

De kristalsoort "Bergkristal" werkt bij "Hoofdpijn en migraine". Hieronder een aantal producten met een "Bergkristal" (kristalsoort).

Bergkristal elixer kristal

Bergkristal elixer kristal

Helend kristalwater
€ 6,50
Bewuste keuze?