Hooikoorts

Edelstenen die hooikoorts verlichten

De lente komt eraan, het gras groeit, de bloemetjes bloeien. En dan begint de misère: moeilijk kunnen ademen, loopneus, jeukende tranende ogen. Energetisch gezien wijst hooikoorts naar een weerstand in jezelf tegen het ‘openbloeien’ (lente). Je niest jouw natuur, jouw talenten uit, net zoals je het stuifmeel uitniest. En je houdt energieën vast die vrij willen stromen. De Elohim edelstenen Aquamarijn, Barnsteen en Lepidoliet helpen je om open te barsten, net als een bloem in de volle ochtendzon.

Aquamarijn brengt je systeem tot rust en laat je dieper en vrijer ademen. Hij kalmeert overreacties van het immuunsysteem en auto-immuunziekten zoals hooikoorts. Barnsteen brengt ons de boodschap dat het leven in wezen vol zon en warmte is en neemt onze angsten, die de verwerkelijking van onze persoonlijkheid en doelen in de weg staan, weg. Lepidoliet stimuleert o.a. het keel - en voorhoofdchakra en verlicht hooikoorts en allergieën in het algemeen.

De volgende edelstenen werken goed bij "Hooikoorts".

Lepidoliet

De kristalsoort "Lepidoliet" werkt bij "Hooikoorts". Hieronder een aantal producten met een "Lepidoliet" (kristalsoort).

Barnsteen

De kristalsoort "Barnsteen" werkt bij "Hooikoorts". Hieronder een aantal producten met een "Barnsteen" (kristalsoort).

Aquamarijn

De kristalsoort "Aquamarijn" werkt bij "Hooikoorts". Hieronder een aantal producten met een "Aquamarijn" (kristalsoort).

aquamarijn
€ 11,50
Bewuste keuze?