Gele Lemon Calciet - freeform

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Citrien geode - zonnekracht, stralendheid

Citrien Geode

ca. 47 x 25 x 18
€ 945,00
Rozenkwarts sculptuur XL

Rozenkwarts sculptuur XL

11 x 18 x 7,5 cm
€ 266,00
Rozenkwarts sculptuur

Rozenkwarts sculptuur

ca 6 x 9 x 15 cm
€ 208,90
Polychroom Jaspis Sculptuur
€ 92,90
€ 95,00

Ca. 10 x 6 cm

Gele Lemon Calciet freeform, 13 dimensionaal geactiveerd

Gele Lemon Calciet brengt de emoties in balans, verjaagt angst en overwint depressies. 
Het een sterk vitaliserende, innerlijk verwarmende en reinigende steen, vooral voor de onderste chakra's en je innerlijk kind. Deze Calciet geneest het voortplantingssysteem, de galblaas, darmkwalen en verwijdert slijm uit het systeem. Hij stimuleert de wil en zonnevlecht en op een zachte manier de mannelijke kracht..

Verbinding van de hogere geest met het buikchakra, innerlijk kind en buikgevoel

De energie van de 13 dimensionaal geactiveerde Lemon Calciet is verheffend, het bevordert meditatie en brengt een toestand van diepe ontspanning en spiritualiteit teweeg. Deze edelsteen stimuleert de verbinding van de hogere geest met het buikchakra, innerlijk kind en buikgevoel.

Gele Lemon Calciet spirituele werking; innerlijke verwarming

De 13 dimensionaal geactiveerde geel/oranje Calciet is een bijzonder ascentiekristal!
Hij activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele ontwikkeling en helpt je hoofd, hart en buik met elkaar te verbinden. Hij verwarmt je innerlijk meisje of jongetje en ook je hart.

Gele Lemon calciet leert je op je eigen onafhankelijke kracht te kunnen vertrouwen

Hij geeft moed en helpt je een positieve levenshouding aan te nemen zonder al teveel reactiviteit van je innerlijk kind of teleurstelling over de houding van de ander(en).

De Gele Lemon calciet brengt emoties in balans, verjaagt angsten en ondersteunt bij depressie

Het is een sterk vitaliserende en reinigende steen, ook voor ruimtes! Tevens werkt hij rustgevend en versterkt hij het geheugen. De Calciet stimuleert de stofwisseling, spijsvertering,  immuunsysteem en opname van calcium. Geel-oranje calciet werkt ook gunstig op het hart, de botten, gewrichten en het voortplantingssysteem.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?