Witte Aragoniet kristalformaties

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 35,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca. 12 x 8 cm/ ca. 350 gr

Prachtige en unieke witte Elohim Aragoniet!

Ziet eruit als koraal, maar voelt veel verfijnder. Ze heeft een hoge zuivere trilling en is een van de meest verheffende edelstenen, mede door de kristalletjes formaties. Witte Aragoniet kristalformaties zijn vrij zeldzaam en ook breekbaar.

De kristalletjes stralen een innerlijk licht uit, waarbij je helderhorend hoge belletjes kunt horen.  Ze zijn ook nog prachtig om te zien! Zeker van dichtbij of met een loep. Het is dé edelsteen voor de lichtwerker die zich staande moet houden in de grofstoffelijke wereld en ook een hele goed edelsteen voor nieuwe tijdskindjes.

De witte Aragoniet kristal opent de kruinchakra naar de Bron of God en de engelen maar tegelijk verbinden alle kristalletjes op het mineraal het innerlijk kind met je hogere afstemming en wijsheid.
De goddelijke lichtkracht van de Elohim witte Aragoniet kristalformatie brengt op zeer zachte wijze diepe transformaties teweeg met behulp van de Komische Witte Straal.

13 Dimensionaal geactiveerde witte Elohim Aragoniet opent je oorspronkelijk Zelf

Ze opent je kristallijnen Zelf, je oorspronkelijk Licht en Goddelijkheid, de Christusliefde in je Hart en verhoogt je lichtfrequentie. Je voelt je lichter, blijer, serener, vredevoller, lichtvoetiger met een 13 dimensionaal geactiveerde witte Elohim Aragoniet in je omgeving. Ze helpt je de ware schoonheid en zuiverheid van je subtiele ziel, van je innerlijk kind en ware wezen te spiegelen zodat je het kunt eren en zien hoe puur en mooi je bent!

Ze werkt tegen depressie en zwaarte in je gemoed, geest en in je omgeving en is een prima edelsteen voor een healing-coaching praktijk.
Je kunt door de witte Elohim Aragoniet kristalformatie gemakkelijker telepathisch communiceren of samenwerken met je Beschermengelen en andere Engelen maar ook met je hogere Zelf!

Zij is door haar hoge trilling en het kristalwezen, heel geschikt voor in de de slaap- en woonkamer, maar ook voor in de praktijk of op het kantoor.

Dit 13 dimensionaal geactiveerde witte Aragoniet kristal zuivert je aura en de ruimte waar hij staat. Ook van negatieve energieën. Zij is door haar hoge trilling, heel geschikt voor in de de slaap- en woonkamer, maar ook voor in de praktijk of op het kantoor.

Maar ook zeer geschikt voor de kinder- of babykamer om het engelen-liefdeslicht waarmee het kind gekomen is te bewaren.
In de kinder- of baby kamer trekt het engelen aan en ontvangen kinderen vaak geruststellende gevoelens of boodschappen van het kristal.

De 13 dimensionaal geactiveerde witte Aragoniet straalt een vredige energie uit waarin je jezelf kunt zijn

Zij schenkt je innerlijke veiligheid en een beschermende omgeving voor je innerlijk kind, voor je puurheid en je gevoeligheid maar verheft je ook in bewustzijn en Meesterschap. Zij helpt je om vanuit het licht te leven en negativiteit los te laten. Ze geeft je toegang tot je Ziel en Missie. Al haar zuivere liefdeskristalletje werken samen tot een groot, zeer krachtig, Eenheidsliefdesveld. Witte Aragoniet helpt ook jou gemakkelijker in non dualiteit en eenheid te functioneren met je omgeving.
En ook gaan alle lagen in jezelf een Eenheid aan: je lichaam, innerlijk kind, je mind, hart, kracht, gevoeligheid en geest.

Fysieke werking

Witte Aragoniet balanceert een te snelle spirituele ontwikkeling en helpt bij overbelasting, onrust, stress, boosheid en overgevoeligheid. Ze brengt liefde en balans in je hormoonhuishouding en stemmingen. Ze versterkt je immuunsysteem, werkt ontkrampend en opwekkend. Witte Aragoniet stimuleert je hypofyse d.m.v. haar Witte Licht.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?