Hyperventilatie

Edelstenen bij hyperventilatie

Hyperventilatie kan erg vervelend en beangstigend zijn. Je hapt naar lucht, terwijl je lichaam al over meer dan genoeg zuurstof beschikt. En je voelt je duizelig en benauwd wat ervoor zorgt dat de angst alleen maar toeneemt. Ook energetisch gezien, heeft hyperventilatie te maken met angst. De angst om echt naar jezelf te luisteren, de diepte in te gaan en van daaruit richting aan je leven te geven. Dat maakt het moeilijk om veranderingen aan te gaan en te accepteren; je zit vast en dat werkt beklemmend. De Elohim edelstenen Tijgeroog, Valkenoog, Labradoriet, Amethist en Ioliet staan je bij in het aanpakken van de oorzaken achter hypeventilatie.  

Tijgeroog geeft warmte, veiligheid en zelfvertrouwen. Hij nodigt je uit om dieper te ademen, de rust in jezelf je zoeken, je krachtiger te voelen. Ook Elohim Valkenoog schenkt vertrouwen. Hij vermindert nervositeit, koelt inwendige woede en helpt bij ademshalingsproblemen. Labradoriet is een goede edelsteen bij verandering; hij versterkt het zelfvertrouwen, maakt kalm, lucht op. Amethist geeft rust en helpt je de stilte in jezelf te vinden. Hij geneest aandoeningen van de longen en luchtwegen. Ioliet is goed te gebruiken bij verschillende longaandoeningen o.a. hyperventilatie.

De volgende edelstenen werken goed bij "Hyperventilatie".

Valkenoog

De kristalsoort "Valkenoog" werkt bij "Hyperventilatie". Hieronder een aantal producten met een "Valkenoog" (kristalsoort).

Valkenoog hanger
€ 6,50

Amethist

De kristalsoort "Amethist" werkt bij "Hyperventilatie". Hieronder een aantal producten met een "Amethist" (kristalsoort).

Labradoriet

De kristalsoort "Labradoriet" werkt bij "Hyperventilatie". Hieronder een aantal producten met een "Labradoriet" (kristalsoort).

Labradoriet, free form klein
€ 24,00

Ioliet

De kristalsoort "Ioliet" werkt bij "Hyperventilatie". Hieronder een aantal producten met een "Ioliet" (kristalsoort).

Tijgeroog

De kristalsoort "Tijgeroog" werkt bij "Hyperventilatie". Hieronder een aantal producten met een "Tijgeroog" (kristalsoort).

Bewuste keuze?