Innerlijk kind

Helen van je innerlijk kind met behulp van edelstenen

Iedere volwassene heeft een innerlijk kind. Vaak is het zo dat het innerlijk kind niet op een natuurlijke manier heeft kunnen meegroeien doordat onze omgeving het niet (h)erkende in al zijn pure en kwetsbare sensitiviteit, nieuwsgierigheid en eigenzinnigheid. Het heeft zich daarom teruggetrokken en is daardoor verdrietig, boos, onzeker, machteloos of ontevreden. Dit beïnvloedt ons volwassen leven op allerlei manieren. Het  kan ervoor zorgen dat je uitstelt, je inhoudt, of niet spontaan en direct leeft. Het kan ook zijn dat je je onveilig of kwetsbaar voelt ook al merkt niemand dat in je omgeving. Elohim Malachiet, Mangano Calciet en 'Je Engel en Innerlijk Kind kristal' helpen je innerlijk kind te helen om zo vollediger in het leven te staan.

Malachiet heelt hartepijn uit je verleden en laat je zelfliefde groeien. Er ontstaat meer veiligheid en zelfrespect waardoor er gezondere grenzen met anderen ontstaan. Hij helpt je oude conditioneringen los te laten zodat je innerlijk kind in geheelde vorm tot uiting kan komen. Mangano of Mangaan Calciet is een hartkristal die onvoorwaardelijke liefde brengt. Met zachte hand verlicht hij verdriet en angst die zijn oorsprong vind in het verleden. Hij ruimt weerstand uit de weg en is behulpzaam bij traumaverwerking. 'Je Engel en Innerlijk Kind kristal' is een Bergkristal die geprogrammeerd is met helende energie voor de samenwerking van de engel en het innerlijk kind. Hierdoor voelt je innerlijk kind zich gezien en durft het op te gaan staan. Onzekerheid, geremdheid, en vele andere emoties worden getransformeerd en maken ruimte voor liefde, acceptatie en overgave.
Klik hier voor 'Je Engel en Innerlijk Kind kristal'.

De volgende edelstenen werken goed bij "Innerlijk kind".

Malachiet

De kristalsoort "Malachiet" werkt bij "Innerlijk kind". Hieronder een aantal producten met een "Malachiet" (kristalsoort).

malachiet knuffelsteen

Malachiet knuffelsteen

ca. 23 - 27 gram
€ 12,50
Malachiet hanger
€ 10,50

Calciet

De kristalsoort "Calciet" werkt bij "Innerlijk kind". Hieronder een aantal producten met een "Calciet" (kristalsoort).

blauwe Calciet bol
€ 13,50
Bewuste keuze?