Innerlijke rust

Edelstenen die helpen voor innerlijke rust

Iedereen heeft een kern van stilte en rust. Als je dit meer wilt bekrachtigen in jezelf, dan kunnen de multidimensionaal geopende edelstenen van Elohim je hier geweldig bij begeleiden.  
Met name de edelstenen chrysocolla, mangano calciet, versteend hout, amethist en aragoniet versterken je innerlijke rust.

Hoe helpen deze edelstenen je met innerlijke rust?

Bij gebruik van deze edelstenen word je stabieler en evenwichtiger. De onderste chakra’s worden op zachte wijze verder geopend waardoor je eenheidsgevoel met de aarde gestimuleerd wordt. Je verbindt je meer met je innerlijke krachtbron waardoor je je kalmer en rustiger voelt.

Edelstenen die oer veiligheid brengen geven je innerlijke rust

Deze edelstenen geven ook diepe heling aan oeroude onveiligheidspatronen en helpen je een mindshift te maken naar leven vanuit buik en zijnsstaat. Je zult groter inzicht en meer afstand ontwikkelen tot lastige keuzes en situaties. Doordat je de betrekkelijkheid van alles inziet en voelt, komt er oer-basisrust op al je lagen.

Meer innerlijke rust met deze edelstenen door uitlijning chakra’s

Wanneer je een combinatie van 2 van deze edelstenen bij je draagt, zal je ervaren dat het lichter en ruimtelijker voelt in je systeem. Je raakt beter afgestemd op het één zijn met de Eeuwigheid en wordt een rustpunt van waaruit je kunt handelen. Je chakra’s worden uitgelijnd met Gaia en de Bron, waardoor je de verbinding  (weer) gaat ervaren met je eigen Goddelijke oorsprong en zuivere kristallijnen intuïtie. Dit geeft veel vertrouwen en daardoor vanzelf meer innerlijke rust.

Werking edelstenen voor innerlijke rust tijdens je slaap

Als je deze edelstenen onder je kussen legt terwijl je slaapt, kunnen ze nog meer op je subtiele lagen werken aan innerlijke rust. Je zult merken dat je gevoel van eigenwaarde toe gaat nemen, omdat op serene wijze heling wordt gegeven aan je kristallijnen zielekind. Angst en verdriet lossen meer op, zodat er ruimte komt voor onvoorwaardelijke liefde en rust.

De volgende edelstenen werken goed bij "Innerlijke rust".

Versteend hout

De kristalsoort "Versteend hout" werkt bij "Innerlijke rust". Hieronder een aantal producten met een "Versteend hout" (kristalsoort).

Versteend Hout schijfjes

Versteend Hout schijfjes

ca. 7 x 6 cm (70-120 gram)
€ 19,50
Versteend hout handsteen
€ 12,50

Chrysocolla

De kristalsoort "Chrysocolla" werkt bij "Innerlijke rust". Hieronder een aantal producten met een "Chrysocolla" (kristalsoort).

Calciet

De kristalsoort "Calciet" werkt bij "Innerlijke rust". Hieronder een aantal producten met een "Calciet" (kristalsoort).

blauwe Calciet bol
€ 13,50

Amethist

De kristalsoort "Amethist" werkt bij "Innerlijke rust". Hieronder een aantal producten met een "Amethist" (kristalsoort).

Aragoniet

De kristalsoort "Aragoniet" werkt bij "Innerlijke rust". Hieronder een aantal producten met een "Aragoniet" (kristalsoort).

Aragoniet Roos - Spoetnik
€ 7,50
Carribean Blue bol - incl. houder

Carribean Blue bol - incl. houder

Ca Ø 7,5 cm (680 - 740 gram)
€ 157,00
Bewuste keuze?