Kalmerend, ontspannend, rustgevend

Edelstenen die je helpen om rustig, ontspannen en kalm in jezelf te voelen

Wat is fijner dan je rustig en ontspannen te voelen, gecentreerd en gelukkig in je eigen leven? En toch, elke dag opnieuw, dienen momenten zich aan waarin jouw innerlijke kalmte plotseling ontbreekt. Door iets structureels en groot, zoals baanverlies, echtscheiding, ziekte. Of door iets “kleins” wat zomaar gezegd of gedaan wordt. In alle gevallen helpen de Elohim edelstenen Magnesiet, Aquamarijn, Aragoniet, Chalcedoon en Turkoois je om weer tot rust te komen en je evenwicht te hervinden.

Magnesiet edelsteen zorgt voor een diepe vrede in jezelf. Hij opent het hartchakra en stimuleert innige liefde voor jezelf, eerlijk zijn tegen jezelf en jezelf te accepteren. Daardoor kan het gevoel van “het is oké zo” sneller terugkeren. Aragoniet bekrachtigt je in wie je bent. Je voelt je sterker en wordt minder heen en weer geslingerd door prikkels in je omgeving. Aquamarijn en Chalcedoon werken in op je hart- en keelchakra’s. Ze helpen je om contact te maken met je emoties en deze te uiten waarna er opluchting en ruimte ontstaat. Turkoois is een beschermende edelsteen, die evenwicht en balans in het leven brengt. Hij zorgt voor innerlijke kalmte en alertheid en doet je weer creatief en opgewekt voelen.

De volgende edelstenen werken goed bij "Kalmerend, ontspannend, rustgevend".

Magnesiet

De kristalsoort "Magnesiet" werkt bij "Kalmerend, ontspannend, rustgevend". Hieronder een aantal producten met een "Magnesiet" (kristalsoort).

Magnesiet  hanger
€ 9,00

Aquamarijn

De kristalsoort "Aquamarijn" werkt bij "Kalmerend, ontspannend, rustgevend". Hieronder een aantal producten met een "Aquamarijn" (kristalsoort).

aquamarijn
€ 11,50

Turkoois

De kristalsoort "Turkoois" werkt bij "Kalmerend, ontspannend, rustgevend". Hieronder een aantal producten met een "Turkoois" (kristalsoort).

Turkoois hanger
€ 12,50

Chalcedoon

De kristalsoort "Chalcedoon" werkt bij "Kalmerend, ontspannend, rustgevend". Hieronder een aantal producten met een "Chalcedoon" (kristalsoort).

Aragoniet

De kristalsoort "Aragoniet" werkt bij "Kalmerend, ontspannend, rustgevend". Hieronder een aantal producten met een "Aragoniet" (kristalsoort).

Aragoniet Roos - Spoetnik
€ 7,50
Bewuste keuze?