Kanker

Edelstenen die je bijstaan als je kanker hebt

Een diagnose van kanker zet je wereld op z’n kop. Ineens lijken je dagen geteld terwijl je maar steeds probeert te begrijpen hoe dit je heeft kunnen overkomen en je overspoeld wordt door emoties. In deze tijden van crisis kunnen de Elohim edelstenen Rookkwarts en Obsidiaan je bijstaan.

Rookkwarts is een aardende steen bij uitstek. Hij helpt je om negatieve energieën te transformeren en doen afvloeien en houdt gevoelens van machteloosheid, zelfs dood willen zijn, op afstand. De edelsteen heeft een krachtige verzachtende energie wat je helpt om gelijkmoedig te blijven. Ook draagt hij bij in het accepteren van het fysieke lichaam, met al zijn beperkingen en pijn. Rookkwarts edelsteen kan ook tegen de negatieve gevolgen van radiotherapie worden ingezet.

Obsidiaan edelsteen gaat voor de waarheid, kent daardoor geen beperkingen en werkt direct en met kracht. Hij laat zien waar de kern van het probleem ligt en maakt deze kern ook toegankelijk. Door zijn directe werking is Obsidiaan een confronterend kristal. Hij legt alles wat hij tegen komt meedogenloos bloot waardoor je de kans krijgt om oude emoties en waarheden, opgesloten in je lichaam, te verwerken. Ook geeft Obsidiaan het lichaam extra energie en de kracht om met moeilijke situaties en stress om te gaan.

De volgende edelstenen werken goed bij "Kanker".

Rookkwarts

De kristalsoort "Rookkwarts" werkt bij "Kanker". Hieronder een aantal producten met een "Rookkwarts" (kristalsoort).

Obsidiaan

De kristalsoort "Obsidiaan" werkt bij "Kanker". Hieronder een aantal producten met een "Obsidiaan" (kristalsoort).

Sananda Ravenschedel Obsidiaan

Sananda Ravenschedel Obsidiaan

ca. 9 x 3.5 x 3.5
€ 125,00
Bewuste keuze?