Sananda Ravenschedel Obsidiaan

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Bergkristal schedel, menselijke schedel

Bergkristal schedel, menselijke schedel

ca. 7x5 cm en 240-260 gr.
€ 189,00
Alien schedel - Groene Aventurijn
€ 295,00
Rozenkwarts edelsteen drakenschedel
€ 268,00
Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

De Maria van het Oosten. Grote sacrale heling voor eenheid, harmoni...
€ 24.999,00
€ 125,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 9 x 3.5 x 3.5 (72 gram)

Geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld.

De Obsidiaan schedels zijn heel fijn gecarved, en werken effectief tegen interne of externe schaduw energie. De Sananda ravenschedels hebben een hele krachtige uitstraling.

Door de schaduw heen opnieuw geboren, bevrijdt van zwaarte en karmische banden.

Jezus-Sananda is de opgestegen Christus. De krachtige, heldere en pure energie van de  Sananda obsidiaan schedel activeert ook in jou de Christuskracht / Onvoorwaardelijke Liefde. Hij laat je leven vanuit je Waarheid en eigen autonomie. De Sananda ravenschedel helpt je in Licht en Liefde te leven te midden van zwaarte, donkerte en dualiteit! Je wordt door de schaduw heen opnieuw geboren, bevrijdt van zwaarte en karmische banden. Het hoger dimensionale Licht werkt door je heen ook in de meest duale omstandigheden, je gaat als mens niet meer "dicht" bij tegenstand en bent nooit meer slechts je kleine zelf. Donker en licht "kleven" niet meer.

De Elohim Sananda Ravenschedel bevrijd je van schaduwvelden en duistere beïnvloeding

Geweldige healingen vinden voelbaar plaats. Elohim ravenschedels zetten je in je eigen krachtige Licht. Je ontvangt daardoor verruimt overzicht, inzicht, wijsheid en hij helpt je bij het doen van hoger energiewerk. Je kunt voortaan te midden van macht, dualiteit en donkere magie in het Licht blijven staan!

De Elohim Sananda Obsidiaan Ravenschedel werkt tot diep in de voorouder tijdlijnen

Hij zuivert je hele bloedlijn, je genetische informatie en vorige levens. Tevens heelt Elohim Raven Obsidiaan je 12 strengig DNA en lichtlichamen van je zielendelen. Geen recht hebben op een plek in het hart van anderen, steeds weer iemand kwijt raken, angst voor geld vermindering, altijd ploeteren, niet gezien voelen, eerst wat doen voor je liefde krijgt zijn voorbeelden van diepgewortelde meegekomen patronen en overtuigingen die deze ravenschedel helpt helen. Ze komen in je leven via je DNA, genen en je zielenfamilie-karma.

De Sananda Ravenschedel Obsidiaan ondersteunt ook het zuiveren van een (familie) traumageest een meegemaakt drama of veel pech in het leven.

Elohim Raaf Obsidiaan trekt dit open, maakt bewust, helpt verwerken en transformeren. Draag hem samen met Elohim rutielkwarts dat helpt je Licht vast te blijven houden en de zwaarte te zuiveren (Zelfs je luchtwegen).

Deze door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde Elohim Ravenschedels zijn geweldige schedels om mee samen te werken en healing van te ontvangen of mee te geven!

Gebruiksaanwijzing en betekenis van alle soorten Kristallen schedels

Klik hier voor meer informatie

Ervaring van een klant

Lieve Joke en team,

Meteen tijdens ‘t openen van de verpakking voelde ik al de energie.Er direct mee gaan zitten. Gelijk werd er aan mijn kruin gewerkt, ging via derde oog, thymus, hart naar buik. Bleef een poos duidelijk voelbaar. Toen werd mijn pijnappelklier een geruime tijd heel voelbaar, daarna was ik op reis. Dit alles mocht ik een dag later weer ervaren. Ik hoef maar aan ‘t gevoel in mijn buik te denken en ‘t geeft zo’n onbeschrijfelijk gevoel van stilte en thuis. Er is veel veranderd wat ik niet in woorden kan uitleggen. De schedel ging 2 weken overal mee naar toe en ligt nu constant naast mijn stoel. Ik ben zo dankbaar dat de schedel mij gevonden heeft. Enkele maanden geleden zei ik tegen mijn beste vriend, Jos van Charldorp, op de een of andere manier wacht ik op een zwarte schedel, hoe hij eruit ziet weet ik niet. De raven schedel kwam gelijk bij me binnen toen ik hem zag en wist jij bent het.

Hartelijke groeten, Letty

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?