Deva kruidenhanger bio Rozemarijn van de Elohim Krachtplaats

Deva kruidenhanger bio  Rozemarijn van de Elohim Krachtplaats
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 14,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 10 gram

Home made Bio Rozemarijn Deva kruidenhanger  met liefde  gemaakt op de Elohim Krachtplaats.

Eigenschappen:
13 dimensionaal geactiveerde Rozemarijn leert je met warmte er voor jezelf zijn ook als je met anderen bent. Ze is er voor hen die heel gevoelig zijn maar ook wilskrachtig. De bio Rozemarijn brengt je voelbaar zelf-warmte van hoofd, naar hart naar buik. Een heerlijk kruid dat alles in al je aura- en lichaamslagen, in je spieren, darmen, hart, doorbloeding, hoofd en zenuwstelsel verwarmt en laat doorstromen. Er ontstaat oordeelloosheid en durf om alles los te laten, je mag er zelf ook zijn bij alles wat je doet! Ze laat je gevoeligheid niet langer onderdrukken door je wilskracht. Rozemarijn is opwekkend, ook bij vermoeidheid en stress. Ze stimuleert en geeft je weer nieuwe levenskracht, nieuwe stralendheid! Rozemarijn zet je goed in je innerlijke ‘power' en bevordert je manifestatiekracht. Ze helpt je gevoel niet in je hoofd te verwerken maar in je buik waar het thuishoort. Ze transformeert dat in Chi-power vanuit je buik zodat je je niet sterker hoeft te maken dan je bent maar je kracht van binnenuit belichaamd. Elohim Rozemarijn pept je op bij overspanning, vermoeidheid en bij moeite om te kiezen.

Fysieke werking van de Elohim Bio Rozemarijn Deva kruidenhanger:
Werkt ontkrampend en kalmerend op het zenuwstelsel - Bij vermoeidheid, uitputting en herstel na ernstige ziekte - Helpt bij griep, verkoudheid - Helpt inwendig tegen allerlei bacteriën - Bij vervelende huidaandoeningen, ooginfecties, keel- en mondinfecties, urineweg- en spijsverteringsklachten - Vult hart energie aan - Bij lage bloeddruk - Nerveuze hartstoornissen - Voor herstel na shock of trauma - Bij spierreuma en spierpijn - Opwekkend en vochtafdrijvend door stimulerende werking op lever, gal, pancreas en nieren - Bij suikerziekte  - Bij geen, weinig of pijnlijke menstruatie - Bevordert de haargroei - Tegen acné.

* Prijs is inclusief verzilverde spiraalhanger en halskoordje.

Naam
Rozemarijn is als ‘roosje van de zee' een plant uit het Middellands Zeegebied. Hier komt ook de naam ‘ros' (dauw) ‘marinus' (van de zee) vandaan.

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

1-kamille2.jpgOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?