Loslaten

Loslaten - welke edelstenen helpen daarbij?

Je leven wordt lichter, blijer en zorgelozer als je beter wordt in loslaten. Denk aan het loslaten van verwachtingen over anderen en naar jezelf toe; overtuigingen en oordelen die jouw (spirituele) groei in de weg staan, het loslaten van oude pijn, verdriet en blokkades uit dit en vorige levens. Heb je moeite om dingen los te laten dan kunnen Elohim Amethist, Olivijn en Rhodochrosiet je helpen.

Amethist opent de kruin- en voorhoofdchakra’s. De geestelijke energie die dan gaat stromen, maakt het je moeilijker om vast te kleven aan oude gedachten en herinneringen. Amethist helpt je ook om de stilte in jezelf te vinden en geeft dieper inzicht. Je kunt verdriet en verlies makkelijker verwerken, accepteren en loslaten. Olivijn werkt bijzonder krachtig en diep door, voornamelijk op de processen van het hartchakra. Hij kan dit zowel in de diepte als de hoogte verder openen. Daardoor komen ook de nodige zuiverings en loslaatprocessen aan de oppervlakte. Rhodochrosiet zorgt voor een positieve levenshouding; hij maakt vrolijk, levendig en spontaan en laat tegelijkertijd de waarheid en onderdrukte gevoelens, angsten en trauma’s naar boven komen. Zo voel je de wens en kracht om dingen achter je te laten zodat je verder kunt gaan met je leven.

De volgende edelstenen werken goed bij "Loslaten".

Rhodochrosiet

De kristalsoort "Rhodochrosiet" werkt bij "Loslaten". Hieronder een aantal producten met een "Rhodochrosiet" (kristalsoort).

Peridot (Olivijn)

De kristalsoort "Peridot (Olivijn)" werkt bij "Loslaten". Hieronder een aantal producten met een "Peridot (Olivijn)" (kristalsoort).

Olivijn (Peridot) hanger

Olivijn (Peridot) hanger

ca. 1 - 2 gram
€ 29,00

Amethist

De kristalsoort "Amethist" werkt bij "Loslaten". Hieronder een aantal producten met een "Amethist" (kristalsoort).

Bewuste keuze?