Mannelijke energie

Edelstenen die de mannelijke energie stimuleren

Als je mannelijke energie op peil is dan ben je in staat om jezelf te laten zien en je te manifesteren in de wereld. Je voelt je daadkrachtig en ondernemend, geeft je grenzen duidelijk aan, werkt vanuit focus en schept helderheid. Wanneer je mannelijke en vrouwelijke energie in balans is dan kun je verantwoording nemen en leiding geven vanuit bezieling. Je hebt oog voor het belang van de groep, stemt je af op je omgeving en handelt vanuit eenheidsgevoel. Elohim Carneool, Blauwe Aventurijn en Zonnesteen ondersteunen je hierin.

De kalmerende energie van Blauwe Aventurijn is een krachtige genezer voor de geest. Hij brengt mannelijke energie en vrouwelijke energie in balans en wakkert leiderschapskwaliteiten aan. Hij bekrachtigt de voorhoofd chakra en brengt daarmee scherpte in je denken. Je analytisch vermogen neemt toe, je kunt makkelijker beslissingen nemen, overzicht houden en volharden in de keuzes die je maakt. De diepe werking van Carneool versterkt je basischakra, stabiliseert en ankert je in de huidige werkelijkheid. Je voelt je vitaler en zelfverzekerder; je innerlijke man neemt plaats achter je innerlijke vrouw. De opwekkende vreugdevolle energie van Zonnesteen wakkert het verlangen aan om iets moois in de wereld neer te zetten. Versterkte intuïtie, kracht, onafhankelijkheid, vitaliteit, zelfvertrouwen en eigenwaarde dragen daar aan bij.

De volgende edelstenen werken goed bij "Mannelijke energie".

Zonnesteen

De kristalsoort "Zonnesteen" werkt bij "Mannelijke energie". Hieronder een aantal producten met een "Zonnesteen" (kristalsoort).

Elohim Zonnesteen bol - Gaia Christ©
€ 115,00
Zonnesteen hanger
€ 11,50

Carneool

De kristalsoort "Carneool" werkt bij "Mannelijke energie". Hieronder een aantal producten met een "Carneool" (kristalsoort).

Aventurijn

De kristalsoort "Aventurijn" werkt bij "Mannelijke energie". Hieronder een aantal producten met een "Aventurijn" (kristalsoort).

Bewuste keuze?