Misselijkheid

Welke edelstenen helpen tegen misselijkheid?

Stress, teveel eten of drinken, zwangerschap, duizeligheid: ze kunnen allemaal aanleiding geven tot misselijk zijn. Energetisch gezien treedt misselijkheid op wanneer iets onverteerbaar voor je is. Dat kan eten zijn, maar ook situaties, emoties, gedachten die voor jou, op dit moment, onaanvaardbaar zijn. Je probeert ze te "slikken" vanuit een onechte rol die je speelt, echter dat lukt niet meer. Elohim Jaspis, Calciet en Fluoriet helpen om misselijkheid te verlichten.

Wanneer Elohim Jaspis op de maagstreek wordt gedragen, werkt hij tegen misselijkheid, vooral gedurende zwangerschap. Calciet werkt verzachtend op je buik en helpt om deze te kalmeren. Fluoriet is een krachtige genezer die je systeem zuivert, verjaagt en reorganiseert. Hij helpt je om de dingen die je opneemt te verwerken zodat je innerlijk open en ruim wordt. Zo sta je gezond open voor alle nieuwe indrukken, zonder dat dit emotioneel verzet of misselijkheid veroorzaakt.

De volgende edelstenen werken goed bij "Misselijkheid".

Dumortieriet

De kristalsoort "Dumortieriet" werkt bij "Misselijkheid". Hieronder een aantal producten met een "Dumortieriet" (kristalsoort).

Calciet

De kristalsoort "Calciet" werkt bij "Misselijkheid". Hieronder een aantal producten met een "Calciet" (kristalsoort).

Bergkristal

De kristalsoort "Bergkristal" werkt bij "Misselijkheid". Hieronder een aantal producten met een "Bergkristal" (kristalsoort).

Jaspis

De kristalsoort "Jaspis" werkt bij "Misselijkheid". Hieronder een aantal producten met een "Jaspis" (kristalsoort).

Bewuste keuze?