Negatieve gedachtes en gevoelens

Edelstenen die negatieve gedachten en gevoelens verlichten

Negatieve gedachten; iedereen heeft er wel eens last van en meestal brengen ze je geen stap verder. Sterker nog, ze leiden dan ook tot negatieve gevoelens zoals angst, twijfel, boosheid en verontwaardiging. Het stopzetten van deze negatieve spiraal is echter niet altijd makkelijk. Elohim Seleniet, Labradoriet, Pietersiet en Zwarte toermalijn helpen je daarbij.

Seleniet vult je met kalmte, licht en inspiratie uit hogere sferen. Door de zuiverheid en liefde die deze edelsteen brengt lossen negatieve gedachten en gevoelens vanzelf op. Labradoriet werkt ondersteunend bij angsten en onzekerheden en kalmerend bij een overactieve geest. Hij maakt je persoonlijkheid minder negatief. Pietersiet geeft snel toegang tot een zeer hoge staat van veranderend bewustzijn en helpt je om je te bevrijden van opgelegde overtuigingen. Onderdrukte gevoelens en conflicten worden opgelost waardoor negatieve gedachten en gevoelens minder voeding krijgen. Zwarte toermalijn voert angst, negatieve gedachten en gedragspatronen af en in plaats daarvan ontstaan ontspanning, zelfvertrouwen, vitaliteit en een positieve houding.

Als je wilt weten welke edelsteen het beste werkt voor jou of je kind, kan je contact opnemen voor een gratis telefonisch readingadvies van 5 minuten.

De volgende edelstenen werken goed bij "Negatieve gedachtes en gevoelens".

Zwarte toermalijn

De kristalsoort "Zwarte toermalijn" werkt bij "Negatieve gedachtes en gevoelens". Hieronder een aantal producten met een "Zwarte toermalijn" (kristalsoort).

Labradoriet

De kristalsoort "Labradoriet" werkt bij "Negatieve gedachtes en gevoelens". Hieronder een aantal producten met een "Labradoriet" (kristalsoort).

Labradoriet Kamerstuk
€ 95,00
Labradoriet, free form klein
€ 24,90

Seleniet

De kristalsoort "Seleniet" werkt bij "Negatieve gedachtes en gevoelens". Hieronder een aantal producten met een "Seleniet" (kristalsoort).

Geurende woestijnroos hanger - Lavendel incl. veter

Geurende woestijnroos hanger - Lavendel incl. veter

Uniek: absorbeert en verspreidt etherische olie geur
Van € 17,20 voor € 14,95

Pietersiet

De kristalsoort "Pietersiet" werkt bij "Negatieve gedachtes en gevoelens". Hieronder een aantal producten met een "Pietersiet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?