Nek, rug en schouders

Welke edelstenen helpen bij nek, rug en schouderklachten?

Een stijve nek, last van je rug, pijn in je schouders: dergelijke klachten treden vaak op naar een periode van spanning en stress en kunnen heel belemmerend werken. Je wordt beknot in je bewegingsvrijheid, verliest je flexibiliteit en kracht, kan letterlijk niet meer om je heen kijken. Wanneer je hier last van hebt kunnen de edelstenen Magnetiet, Amazoniet, Chrysocolla, Rookkwarts en Zinkblende je helpen.

Energetisch gezien wijzen klachten van de nek, rug en schouders naar een neiging om langdurig een te zware last te dragen en dit te ontkennen. Je gaat gebukt onder emoties, voelt je te weinig gesteund of geliefd en houdt of maakt jezelf groter dan hoe je werkelijk voelt. Deze edelstenen helpen je om de diepe ontspanning en rust in jezelf te ontwikkelen. Ze versterken je zelfvertrouwen en oervertrouwen in het leven waardoor je speelser wordt, minder hard voor jezelf bent en met meer liefde en compassie naar jezelf kijkt.

Elohim Magnetiet brengt aarding, rust en vertrouwen. Hij is heel goed in te zetten bij verkrampte spieren, artrose, artritis en heeft een gunstige werking bij nek, schouder en rugklachten. Amazoniet is geschikt voor verlichting van spanning in het gebied rond de wervelkolom. Bij spanning in rug en nek zachtjes masseren met deze steen. Chrysocolla is een goede steen tegen stress en fysieke klachten door spanningen (stijve nek, schouderklachten, hoofdpijn). Rookkwarts is de ideale steen om bij je te dragen in belastende situaties of bij klachten die samenhangen met stress. Hij geeft zelfvertrouwen en vertrouwen in de omgeving en heeft een positieve werking op rugklachten. Zinkblende heeft een gunstige werking op de onderrug.

De volgende edelstenen werken goed bij "Nek, rug en schouders".

Zinkblende

De kristalsoort "Zinkblende" werkt bij "Nek, rug en schouders". Hieronder een aantal producten met een "Zinkblende" (kristalsoort).

Rookkwarts

De kristalsoort "Rookkwarts" werkt bij "Nek, rug en schouders". Hieronder een aantal producten met een "Rookkwarts" (kristalsoort).

Rookkwarts hanger
€ 10,00

Chrysocolla

De kristalsoort "Chrysocolla" werkt bij "Nek, rug en schouders". Hieronder een aantal producten met een "Chrysocolla" (kristalsoort).

Magnetiet

De kristalsoort "Magnetiet" werkt bij "Nek, rug en schouders". Hieronder een aantal producten met een "Magnetiet" (kristalsoort).

Magnetiet  hanger
€ 9,00

Amazoniet

De kristalsoort "Amazoniet" werkt bij "Nek, rug en schouders". Hieronder een aantal producten met een "Amazoniet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?