Nervositeit

Edelstenen die nervositeit verlichten

Ben je een echte zenuwpees? Als je vaak gestrest bent, ben je veelal nerveus en heb je waarschijnlijk ook een snelle hartslag, hoofdpijn, spierpijn, verminderde eetlust en slapeloosheid. Je bent ook waarschijnlijk sneller geïrriteerd. Een beetje nervositeit en gespannenheid horen bij het leven. Heb je echter te veel last van een zenuwachtig gevoel, dan kunnen Elohim Ametrien, Heliodoor, Serpentijn en Chiastoliet  je helpen.

Ametrien vermindert stress en spanning in het hoofd, kalmeert de geest. Hij verdrijft branderige gevoelens en nervositeit. Serpentijn brengt balans in lichaam en werkt kalmerend bij nervositeit, spanningen en stress. Heliodoor helpt tegen nervositeit en brengt daarvoor in de plaats balans en harmonie. Chiastoliet werkt kalmerend bij nervositeit door je terug te brengen in je eigen middelpunt. Hij vermindert angstgevoelens, ook de angst om gek te worden.

De volgende edelstenen werken goed bij "Nervositeit".

Serpentijn

De kristalsoort "Serpentijn" werkt bij "Nervositeit". Hieronder een aantal producten met een "Serpentijn" (kristalsoort).

Heliodoor

De kristalsoort "Heliodoor" werkt bij "Nervositeit". Hieronder een aantal producten met een "Heliodoor" (kristalsoort).

Chiastoliet

De kristalsoort "Chiastoliet" werkt bij "Nervositeit". Hieronder een aantal producten met een "Chiastoliet" (kristalsoort).

Ametrien

De kristalsoort "Ametrien" werkt bij "Nervositeit". Hieronder een aantal producten met een "Ametrien" (kristalsoort).

Ametrien hanger
€ 14,00
Bewuste keuze?