Opkomen voor jezelf

Edelstenen die je helpen om beter voor jezelf op te komen

In je dagelijkse leven kom je ongetwijfeld situaties tegen waarin het belangrijk is om voor jezelf op te komen; om maar niet alles te slikken vanwege de lieve vrede of de angst om anderen te kwetsen. Heb je daar moeite mee? De edelstenen Sodaliet, Jaspis en Tijgerijzer kunnen je helpen.

Elohim Sodaliet stimuleert je om trouw aan jezelf te blijven en vergemakkelijkt verwoording van gevoelens. Hij verdrijft oude angsten en schuldgevoelens, vergroot het zelfrespect en helpt je daarmee om assertiever te zijn en je grenzen beter aan te geven. Jaspis geeft zelfverzekerdheid en vertrouwen en maakt je moedig en weerbaar wanneer je je klein of onzeker voelt. Als echte krachtsteen levert Tijgerijzer de noodzakelijke energie voor actie. Hij haalt je uit je hoofd, brengt je in je lichaam en zorgt er voor dat je gaat staan voor jezelf.

De volgende edelstenen werken goed bij "Opkomen voor jezelf".

Tijgerijzer

De kristalsoort "Tijgerijzer" werkt bij "Opkomen voor jezelf". Hieronder een aantal producten met een "Tijgerijzer" (kristalsoort).

Jaspis

De kristalsoort "Jaspis" werkt bij "Opkomen voor jezelf". Hieronder een aantal producten met een "Jaspis" (kristalsoort).

Sodaliet

De kristalsoort "Sodaliet" werkt bij "Opkomen voor jezelf". Hieronder een aantal producten met een "Sodaliet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?