Overspannenheid

Edelstenen die je bij overspannenheid kunt gebruiken

Wordt het je soms allemaal teveel? Heb jij last van overspannen gevoelens of staat je hele lichaam stijf van de stress? Elohim Aragoniet, Pietersiet, Labradoriet, Amethist en Blauwe Chalcedoon ondersteunen je bij overspannenheid en helpen om de geestelijke en fysieke symptomen te verlichten.

Aragoniet centreert de fysieke energieën, helpt je om te aarden en zorgt voor stabiliteit. Hij vermindert nervositeit en stress. Amethist helpt om malende gedachten los te laten en werkt ontspannend. Blauwe Chalcedoon zorgt voor harmonie tussen lichaam, geest en ziel, lost negatieve energie op en werkt kalmerend tegen stress. Pietersiet edelsteen zorgt voor innerlijk stabiliteit in drukke tijden. Hij is een goede steen om te gebruiken bij uitputting. Labradoriet edelsteen is een goede aurabeschermer en werkt ondersteunend bij geestelijke en lichamelijke overspannenheid.

Voor meer informatie kan je ook nog kijken onder de klacht Burn-out.

De volgende edelstenen werken goed bij "Overspannenheid".

Amethist

De kristalsoort "Amethist" werkt bij "Overspannenheid". Hieronder een aantal producten met een "Amethist" (kristalsoort).

Labradoriet

De kristalsoort "Labradoriet" werkt bij "Overspannenheid". Hieronder een aantal producten met een "Labradoriet" (kristalsoort).

Labradoriet, free form klein
€ 24,00

Chalcedoon

De kristalsoort "Chalcedoon" werkt bij "Overspannenheid". Hieronder een aantal producten met een "Chalcedoon" (kristalsoort).

Pietersiet

De kristalsoort "Pietersiet" werkt bij "Overspannenheid". Hieronder een aantal producten met een "Pietersiet" (kristalsoort).

Aragoniet

De kristalsoort "Aragoniet" werkt bij "Overspannenheid". Hieronder een aantal producten met een "Aragoniet" (kristalsoort).

Aragoniet Roos - Spoetnik
€ 7,50
Carribean Blue bol - incl. houder

Carribean Blue bol - incl. houder

Ca Ø 7,5 cm (680 - 740 gram)
€ 157,00
Bewuste keuze?