Piekeren

Teveel piekeren? Deze edelstenen kunnen je helpen

Als piekeren de overhand krijgt is het zaak er iets aan te gaan doen. Teveel piekeren leidt tot depressie, alcoholisme, eetziektes, hartaandoeningen én tot verkeerde beslissingen. De edelsteen Aventurijn,  Onyx, Zinkblende en Lepidoliet kunnen je helpen.

Aventurijn heeft een sterke kalmerende en stabiliserende werking op de geest. Hij brengt je emoties tot rust en helpt je om minder te piekeren en te malen. Onyx edelsteen schenkt je kracht en doorzettingsvermogen waardoor je sneller tot actie komt en je lot in eigen handen neemt. Zinkblende helpt om een te veel aan energie in de bovenste chakra's goed af te voeren en meer doorstroming in de onderste chakra’s te brengen. Dat haalt je uit de malende gedachten in je hoofd en stimuleert zelfvertrouwen, moed en wilskracht. Lepidoliet verlicht stress en dwangmatigheid en versterkt objectiviteit en focus. Dat maakt het makkelijker om het piekeren stop te zetten en beslissingen voor jezelf te nemen.

Ook bij kinderen komt piekeren voor. Als je wilt weten welke steen jou of je kind het beste helpt bij overmatig denken dan kan je contact opnemen voor een gratis telefonisch readingadvies van 5 minuten.

De volgende edelstenen werken goed bij "Piekeren".

Zinkblende

De kristalsoort "Zinkblende" werkt bij "Piekeren". Hieronder een aantal producten met een "Zinkblende" (kristalsoort).

Onyx

De kristalsoort "Onyx" werkt bij "Piekeren". Hieronder een aantal producten met een "Onyx" (kristalsoort).

Onyx hanger
€ 5,50
Onyx hanger
€ 5,50

Lepidoliet

De kristalsoort "Lepidoliet" werkt bij "Piekeren". Hieronder een aantal producten met een "Lepidoliet" (kristalsoort).

Aventurijn

De kristalsoort "Aventurijn" werkt bij "Piekeren". Hieronder een aantal producten met een "Aventurijn" (kristalsoort).

Bewuste keuze?