Schildklier

Edelstenen die je schildklier bekrachtigen

De schildklier is een van de wonderen van je lichaam. Deze vlindervormige klier in je keel drukt via zijn hormoonproductie een zeer belangrijk stempel op het hele lichaam. De edelstenen Blauwe Calciet, Rutielkwarts, Aquamarijn en Cyaniet hebben een gunstige werking op het aanmaken van schildklierhormonen waardoor cellen voedsel kunnen omzetten in energie en o.a. je lichaamstemperatuur, hartritme, geestelijk welzijn en libido in evenwicht gehouden worden.

Blauwe Calciet ontspant en kalmeert de schildklier en laat het minder hard werken. Rutielkwarts stimuleert de schildklier en bekrachtigt daarmee de energiestroom en de groei van het lichaam. Elohim Aquamarijn heeft een uitgesproken werking op de schildklier. Hij heelt klachten van keel of schildklier, zoals kroep en harmoniseert een te snelle, of juist te langzame verbranding vanwege een slecht functionerende schildklier. Kyaniet of Cyaniet is een spirituele steen met een hoge vibratie die een kalmerende en evenwichtige werking op de schildkier heeft.

De volgende edelstenen werken goed bij "Schildklier".

Rutielkwarts

De kristalsoort "Rutielkwarts" werkt bij "Schildklier". Hieronder een aantal producten met een "Rutielkwarts" (kristalsoort).

Cyaniet

De kristalsoort "Cyaniet" werkt bij "Schildklier". Hieronder een aantal producten met een "Cyaniet" (kristalsoort).

Calciet

De kristalsoort "Calciet" werkt bij "Schildklier". Hieronder een aantal producten met een "Calciet" (kristalsoort).

blauwe Calciet bol
€ 13,50

Aquamarijn

De kristalsoort "Aquamarijn" werkt bij "Schildklier". Hieronder een aantal producten met een "Aquamarijn" (kristalsoort).

aquamarijn
€ 11,50
Bewuste keuze?