Schuldgevoelens

Edelstenen die schuldgevoelens verlichten

Een schuldgevoel kan positief zijn omdat het je aanzet tot het corrigeren van je gedrag en het verbeteren van de contact met iemand. Maar wat doe je als je continu last van schuldgevoelens hebt? Elohim edelstenen Opaal, Sodaliet, Larimar en Chiastoliet helpen je om van dat chronisch gevoel van “niet goed doen/zijn” af te komen.

Opaal versterkt je gevoel van eigenwaarde en helpt je om inzicht te krijgen in hoe je zelf schuldgevoelens doorlopend creëert. Het versterken van alle gedachten en gevoelens hier omheen helpt je om eigen projecties te doorzien en transformeren. Sodaliet kalmeert de mentale verwarring rondom schuldgevoelens. Hij stimuleert objectiviteit en zelfrespect. Elohim Larimar stelt het innerlijk kind gerust, werkt kalmerend en geeft zelf-liefde. Angst, gepieker en schuld glijden van je af. Chiastoliet edelsteen lost gevoelens van schuld en angst op, helpt je om deze te doorgronden en om overdreven reacties uit te sluiten.

De volgende edelstenen werken goed bij "Schuldgevoelens".

Sodaliet

De kristalsoort "Sodaliet" werkt bij "Schuldgevoelens". Hieronder een aantal producten met een "Sodaliet" (kristalsoort).

Opaal

De kristalsoort "Opaal" werkt bij "Schuldgevoelens". Hieronder een aantal producten met een "Opaal" (kristalsoort).

Larimar

De kristalsoort "Larimar" werkt bij "Schuldgevoelens". Hieronder een aantal producten met een "Larimar" (kristalsoort).

Larimar hanger
€ 14,00

Chiastoliet

De kristalsoort "Chiastoliet" werkt bij "Schuldgevoelens". Hieronder een aantal producten met een "Chiastoliet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?