Spijsvertering

Edelstenen die de spijsvertering ondersteunen

Heb je last van misselijkheid, winderigheid en buikpijn? Dergelijke klachten kunnen wijzen naar een spijsverteringssysteem dat niet zo goed werkt. In dat geval draag een of meer van de edelstenen Aragoniet, Agaat, Magnesiet, Tijgerijzer en Citrien om je spijsvertering te stimuleren.

Aragoniet is een bijzonder fijne aardende, stabiliserende en verwarmende edelsteen. Hij heeft een kramp opheffende werking op de darmen. Agaat kalmeert en heelt spijsverteringsproblemen zoals maag- en darminfecties, verstopping, diarree. Magnesiet reguleert de werking van de maag en versterkt de snelheid en efficiëntie van de spijsvertering. Drink Magnesiet elixir om verstopping, trage stoelgang en buikkrampen te verlichten. Tijgerijzer als echte krachtsteen heeft een verkwikkende werking. Hij versnelt de spijsvertering, wat helpt tegen overgewicht. Citrien werkt verlichtend en positief op je geest zodat dingen niet meer zo zwaar op je maag vallen. Hij helpt je om zaken makkelijker te verteren. Ook stimuleert Citrien edelsteen de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt en alvleesklier en lever.

De volgende edelstenen werken goed bij "Spijsvertering".

Tijgerijzer

De kristalsoort "Tijgerijzer" werkt bij "Spijsvertering". Hieronder een aantal producten met een "Tijgerijzer" (kristalsoort).

Magnesiet

De kristalsoort "Magnesiet" werkt bij "Spijsvertering". Hieronder een aantal producten met een "Magnesiet" (kristalsoort).

Magnesiet  hanger
€ 9,00

Agaat

De kristalsoort "Agaat" werkt bij "Spijsvertering". Hieronder een aantal producten met een "Agaat" (kristalsoort).

Human Schedel Agaat

Human Schedel Agaat

10 x 7 x 11.5
€ 165,00
Carneool Agaat Human Schedel
€ 149,50
Carneool Agaat Human Schedel
€ 149,00

Citrien

De kristalsoort "Citrien" werkt bij "Spijsvertering". Hieronder een aantal producten met een "Citrien" (kristalsoort).

Aragoniet

De kristalsoort "Aragoniet" werkt bij "Spijsvertering". Hieronder een aantal producten met een "Aragoniet" (kristalsoort).

Aragoniet Roos - Spoetnik
€ 7,50
Bewuste keuze?