Stress

Edelstenen tegen stress

Toegenomen eigenwaarde, aarden en meer aanwezig zijn in je lichaam, zal stress verzachten.
Stress kan meerdere diepliggende oorzaken hebben, maar komt vaak voort uit onzekerheid en niet werkelijk voelen wie jij in wezen bent. Daardoor het lijkt alsof je omgeving steeds alles bepaalt over jou en jij voortdurend aan opgelegde verwachtingen moet voldoen.
Elohim edelstenen zijn op alle dimensies (van je wezen) geopend, dat ze je ook op vele dimensies kunnen ondersteunen bij het verminderen van stress. Vooral Saffier, Rookkwarts, Rode jaspis, Blauwe chalcedoon en Rhodoniet zullen je hierin vreugdevol bijstaan, ieder op zijn eigen unieke wijze.

Meer doorstroming met behulp van edelstenen tegen stress

Je kunt ze in je broekzak dragen ter ondersteuning van je onderste chakra’s of bijvoorbeeld als hanger aan een ketting om je hals. Veel mensen hebben blokkades rondom het keelchakra waardoor ze niet durven op te staan voor zichzelf en niet de eigen ruimte innemen. Deze edelstenen harmoniseren alle chakra’s en verbinden lichaam en geest. Ze zorgen voor meer doorstroming op alle gebieden waardoor vastzittende emoties en patronen loskomen en getransformeerd kunnen worden.

Edelstenen tegen stress helpen je door je meer aanwezig te laten zijn in je lichaam

Omdat deze edelstenen een aardende en tegelijkertijd verruimende werking hebben, zal je kalmeren en ontstaat er meer ruimte voor zelfwaardering, zelfvertrouwen en rust.
Je wordt je meer bewust worden van wie je werkelijk bent, in essentie en kunt dat ook voelen. Je voelt je meer aanwezig in je lichaam. Daardoor voelen impulsen van buitenaf minder ontwrichtend en komen ze minder binnen. Waar jij gevuld bent, kan iets anders niet in en kan er ook minder snel stress ontstaan.

Lichtvoetigheid neemt toe bij gebruik van deze edelstenen tegen stress

Wanneer je deze edelstenen (bij je) draagt, zal je als vanzelf ervaren dat stress afneemt en vreugde toeneemt. Lichtvoetigheid neemt toe, maar ook daadkracht, creativiteit en weerbaarheid in moeilijke situaties. Zachtjes begeleiden ze je naar innerlijke harmonie, sereniteit en diepe verbondenheid met wie jij werkelijk bent.

De volgende edelstenen werken goed bij "Stress".

Jaspis

De kristalsoort "Jaspis" werkt bij "Stress". Hieronder een aantal producten met een "Jaspis" (kristalsoort).

Rhodoniet

De kristalsoort "Rhodoniet" werkt bij "Stress". Hieronder een aantal producten met een "Rhodoniet" (kristalsoort).

Rhodoniet bol - incl. bolhouder
€ 90,00
Rhodoniet handsteen

Rhodoniet handsteen

ca. 65-90 gram
€ 12,50

Saffier

De kristalsoort "Saffier" werkt bij "Stress". Hieronder een aantal producten met een "Saffier" (kristalsoort).

Saffier hanger
€ 21,00

Rookkwarts

De kristalsoort "Rookkwarts" werkt bij "Stress". Hieronder een aantal producten met een "Rookkwarts" (kristalsoort).

Rookkwarts hanger
€ 10,00

Chalcedoon

De kristalsoort "Chalcedoon" werkt bij "Stress". Hieronder een aantal producten met een "Chalcedoon" (kristalsoort).

Bewuste keuze?