Bergkristal - Ware Zelf en Diamanten Aarde netwerk kristal, Wesak kristal

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Sodaliet edelsteen - Uniek en grootste van Europa!

Sodaliet edelsteen - Uniek en grootste van Europa!

ca. 64x30x10 cm (Zelf afhalen in de winkel)
€ 5.500,00
Labradoriet edelsteen kamerstuk

Labradoriet edelsteen kamerstuk

ca. 16 x 6,5 x 9 cm
€ 295,00

gewicht: 700 gram

Scroll naar beneden voor het intro filmpje over dit kristal

Deze halfdoorzichtige Wesak Bergkristal is geprogrammeerd door Joke en de Bovenwereld. Er zijn enorme Diamanten als universele liefdes-lichtvelden in de kristallen ontstaan. Door een recente update resoneren de kristallen nu ook mee op de Walvissen matrix van eenheid en onvoorwaardelijke liefde. De kristallen ademen nu een en al liefde. Deze diep voelbare liefde schept eenheid en harmonie op alle lagen in jou en je omgeving.

 • Zendt spontane Lichthealingen
 • Installatie van verlichting en het Stralende Zelf
 • Helpt bij ascension symptomen van geestelijk tot fysiek
 • Activeert je levensopdracht, nieuwe lichtfrequenties
 • Activeert de Boeddha natuur van Vrede en Stilte in je buik
 • Resoneert op het walvissen en dolfijnen matrix
 • Herijking pijnappelklier en hormonaal stelsel
 • Tegen duizeligheid, misselijkheid, depressie, slaapstoornis,
 • Tegen angst, geheugenverlies, je verloren -, anders - , alleen voelen
 • Bij geen richting vinden
 • Openen een netwerk van Pure Liefde, op Aarde en in huis

De kristallen openen tevens nieuwe acupunctuur plekken op Aarde en in huis.
De kristallen openen een nieuw Aarde netwerk waar gevoelige nieuwetijds mensen worden bekrachtigd in hun Diamanten ware Zelf. Deze huisinstallatie maakt het Leven Stralender en gemakkelijker waarbij ook de eenheid met de natuur en natuurproducten niet ontbreekt.

Deze geprogrammeerde Ware Zelf-bergkristal drukt snel of langzaam je oude (levens) programma’s, verbindingen, religies, beïnvloedingen, angsten en denkwijzen eruit die te laag in frequentie zijn om nog mee te resoneren met de nieuwe tijd. Hij helpt je veilig te worden bij het open, echt en kwetsbaar zijn temidden van de grofstoffelijkheid. Ook helpt dit Ware zelf kristal je bij het vinden van je missie en lost het innerlijke spanning, verzet, twijfel of onvrede op.

De ontwikkeling van de Diamanten wij-Mens of menselijke engel
Het leven op de tijdslijn van de oude wereld en mind eindigt in angst, ziekte, boosheid, oorlog, dood en chaos. Het is de ontwikkeling van de Diamanten wij-Mens of verlichte menselijke engel, die verder gaat op een nieuwe tijdslijn.

 

De ware zelf en Diamanten Aarde bergkristal installeert je Diamanten, hoogste Lichtlichaam
Hij zorgt voor het kunnen functioneren in alle dimensies, de holografische tijd, in eenheid met de natuur zijn en in het hier en Nu zonder toekomstgerichtheid. Hij installeert je universele Liefde, Waarheid en 13 Lichtlichamen.

 

Je brandpuntverschuiving naar een hogere frequentie en de  verlichting van de Pillar of Light
De installatie van je Diamanten Lichtlichaam (je ascensionlichaam) door het geprogrammeerde Eohim kristal leidt je naar verlichting, creatiekracht, eenheid, ook met de natuurspirits, Moeder Aarde, de dreamtime, Bovenwereld (zonnelogos), de krachtenbundeling met je Lichtwerkers team en missie, zowel als dat het je Boeddha natuur en Mededogen voelbaar binnenbrengt.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGEen bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam.

Lees hier aanvullende informatie over 13 dimensionale Elohim producten

Verzorging van edelstenen en kristallen

Edelstenen gaan een verbinding aan met hun eigenaar en zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Hierbij nemen ze onder andere spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden.

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

Spirituele zelfrealisatie en healingopleidingen

Bij het Elohim Centre worden diverse workshops en opleidingen gegeven en zijn uniek in de wereld. Voor je eigen groei en ontwikkeling, praktijk of coach.
Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen geen platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten. Je doet het niet maar bent het!

Spirituele opleidingen op het Elohim Centre.Je vindt er o.a. de volgende opleidingen:

Bekijk alle spirituele en zelfrealisatie Elohim opleidingen op www.elohim-centre.org

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren