Vermoeidheid

Nieuwe energie bij vermoeidheid

Vermoeidheid of oververmoeid zijn treedt op als je je afgesneden voelt van je ware natuur en je te weinig in contact staat met je Goddelijke Bron. Vermoeidheid is ook een ascensiesymptoom van deze tijd doordat we 'moe' zijn van de lage trillingen in onszelf. De Elohim edelstenen Tijgerijzer, Hematiet, Barnsteen en Ametrien ontdoen je van dat wat je verzwaart en zorgen voor een nieuwe toevoer van energie en levensvreugde.

Tijgerijzer heeft een drievoudige werking: hij beschermt je aura en neutraliseert gifstoffen, hij aardt je en hij geeft voedende nieuwe energie. Hij brengt rust in je hoofd en creeërt ruimte waardoor je met vernieuwde energie actie kunt ondernemen. Hematiet heeft op je gehele lichaam een reinigende en vitaliserende werking. Hij schoont je bloed en cellen op en voorkomt dat negatieve energieën je aura kunnen binnenkomen. Hij verbindt je eigen hoger licht met dadendrang. Barnsteen, ook wel Amber genoemd, is een zonnige steen die levensvreugde en warmte brengt. Hij haalt obstakels weg die je belemmeren in je hogere liefdeskracht te staan. Hij haalt oude kennis en wijsheid in je naar boven. De steen absorbeert negativiteit en is tevens heilzaam bij burn-out. Ametrien werkt snel en efficiënt. Het is een ontgiftende steen die negativiteit verdrijft. Hij verheldert, kalmeert en maakt tegelijkertijd dynamisch. Deze edelsteen kan goed ingezet worden bij langdurige klachten, depressie en het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS/ME) omdat het de dieperliggende oorzaak van dingen naar boven brengt.

De volgende edelstenen werken goed bij "Vermoeidheid".

Tijgerijzer

De kristalsoort "Tijgerijzer" werkt bij "Vermoeidheid". Hieronder een aantal producten met een "Tijgerijzer" (kristalsoort).

Hematiet

De kristalsoort "Hematiet" werkt bij "Vermoeidheid". Hieronder een aantal producten met een "Hematiet" (kristalsoort).

Hematiet hanger
€ 9,00

Barnsteen

De kristalsoort "Barnsteen" werkt bij "Vermoeidheid". Hieronder een aantal producten met een "Barnsteen" (kristalsoort).

Ametrien

De kristalsoort "Ametrien" werkt bij "Vermoeidheid". Hieronder een aantal producten met een "Ametrien" (kristalsoort).

Ametrien hanger
€ 14,00
Bewuste keuze?