Bergkristal - Ware Zelf en Diamanten Aarde netwerk kristal, Wesak kristal

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 55,00
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 700 -1100 gram (1.200 gram)

Scroll naar beneden voor het intro filmpje over dit kristal

Deze halfdoorzichtige Wesak Bergkristal is geprogrammeerd door Joke en de Bovenwereld. Er zijn enorme Diamanten als universele liefdes-lichtvelden in de kristallen ontstaan. Door een recente update resoneren de kristallen nu ook mee op de Walvissen matrix van eenheid en onvoorwaardelijke liefde. De kristallen ademen nu een en al liefde. Deze diep voelbare liefde schept eenheid en harmonie op alle lagen in jou en je omgeving.

 • Zendt spontane Lichthealingen
 • Installatie van verlichting en het Stralende Zelf
 • Helpt bij ascension symptomen van geestelijk tot fysiek
 • Activeert je levensopdracht, nieuwe lichtfrequenties
 • Activeert de Boeddha natuur van Vrede en Stilte in je buik
 • Resoneert op het walvissen en dolfijnen matrix
 • Herijking pijnappelklier en hormonaal stelsel
 • Tegen duizeligheid, misselijkheid, depressie, slaapstoornis,
 • Tegen angst, geheugenverlies, je verloren -, anders - , alleen voelen
 • Bij geen richting vinden
 • Openen een netwerk van Pure Liefde, op Aarde en in huis

De kristallen openen tevens nieuwe acupunctuur plekken op Aarde en in huis.
De kristallen openen een nieuw Aarde netwerk waar gevoelige nieuwetijds mensen worden bekrachtigd in hun Diamanten ware Zelf. Deze huisinstallatie maakt het Leven Stralender en gemakkelijker waarbij ook de eenheid met de natuur en natuurproducten niet ontbreekt.

Deze geprogrammeerde Ware Zelf-bergkristal drukt snel of langzaam je oude (levens) programma’s, verbindingen, religies, beïnvloedingen, angsten en denkwijzen eruit die te laag in frequentie zijn om nog mee te resoneren met de nieuwe tijd. Hij helpt je veilig te worden bij het open, echt en kwetsbaar zijn temidden van de grofstoffelijkheid. Ook helpt dit Ware zelf kristal je bij het vinden van je missie en lost het innerlijke spanning, verzet, twijfel of onvrede op.

De ontwikkeling van de Diamanten wij-Mens of menselijke engel
Het leven op de tijdslijn van de oude wereld en mind eindigt in angst, ziekte, boosheid, oorlog, dood en chaos. Het is de ontwikkeling van de Diamanten wij-Mens of verlichte menselijke engel, die verder gaat op een nieuwe tijdslijn.

 

De ware zelf en Diamanten Aarde bergkristal installeert je Diamanten, hoogste Lichtlichaam
Hij zorgt voor het kunnen functioneren in alle dimensies, de holografische tijd, in eenheid met de natuur zijn en in het hier en Nu zonder toekomstgerichtheid. Hij installeert je universele Liefde, Waarheid en 13 Lichtlichamen.

 

Je brandpuntverschuiving naar een hogere frequentie en de  verlichting van de Pillar of Light
De installatie van je Diamanten Lichtlichaam (je ascensionlichaam) door het geprogrammeerde Eohim kristal leidt je naar verlichting, creatiekracht, eenheid, ook met de natuurspirits, Moeder Aarde, de dreamtime, Bovenwereld (zonnelogos), de krachtenbundeling met je Lichtwerkers team en missie, zowel als dat het je Boeddha natuur en Mededogen voelbaar binnenbrengt.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?