Winterhanden en -voeten

De kou uit je winterhanden en -voeten halen

Wanneer je last hebt pijnlijke zwellingen van de huid in koude of vochtige periodes dan kunnen Elohim Rode Jaspis, Hematiet en (Sneeuwvlok) Obsidiaan verlichting bieden.

Rode Jaspis is een verwarmende steen die je helpt goed te gronden. Ook heeft hij een positieve invloed op het bloed en de bloedsomloop. Bij infecties ontgift hij het bloed en de lever en helpt om het lichaam weer te herstellen. Obsidiaan, en dan met name Sneeuwvlok obsidiaan, helpt je energieblokkades te doorbreken. Hij is goed voor je aders, zorgt voor een goede bloedsomloop, is weldadig voor je huid en verlicht pijn. Hematiet is een beschermende steen die je helpt te aarden. Hij maakt het bloed gezond, ondersteunt een goede bloedsomloop en gezonde nierwerking en helpt bij de celopbouw van organen. Hij heeft een vitaliserende werking waar het hele lichaam bij gebaat is.

De volgende edelstenen werken goed bij "Winterhanden en -voeten".

Jaspis

De kristalsoort "Jaspis" werkt bij "Winterhanden en -voeten". Hieronder een aantal producten met een "Jaspis" (kristalsoort).

Obsidiaan

De kristalsoort "Obsidiaan" werkt bij "Winterhanden en -voeten". Hieronder een aantal producten met een "Obsidiaan" (kristalsoort).

Sananda Ravenschedel Obsidiaan

Sananda Ravenschedel Obsidiaan

ca. 9 x 3.5 x 3.5
€ 125,00

Hematiet

De kristalsoort "Hematiet" werkt bij "Winterhanden en -voeten". Hieronder een aantal producten met een "Hematiet" (kristalsoort).

Hematiet hanger
€ 9,00
Bewuste keuze?