Zelfvertrouwen

Heb jij moeite met zelfvertrouwen en voel je je vaak onzeker?

Het thema van zelfvertrouwen hoort bij de zonnevlechtchakra. Deze chakra vind je net boven je navel. Als de energie in deze chakra goed kan stromen voel je je zeker, blij, krachtig en heb je er niet zoveel moeite mee om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Elohim Tijgeroog, Pyriet, Citrien, Carneool en Barnsteen leren je hoe je vanuit warmte jezelf helemaal kan omarmen en vergroten je zelfvertrouwen.

Tijgeroog is een geluksbrengende steen die de zon in je lichaam brengt en op die manier levensvreugde laat stromen. Hij geneest zaken rondom zelfrespect, zelfkritiek en geblokkeerde creativiteit. Hij helpt je zelfvertrouwen te vergroten en doelen te realiseren. Ook een goede steen voor pubers. Pyriet stimuleert en aardt je zonnevlechtchakra. Een gevoel van veiligheid, vrijheid en blijheid ontstaat hierdoor. Je voelt dat je er helemaal mag zijn en je krijgt de durf om te laten zien wie je bent. Hij brengt zelfvertrouwen, daadkracht en concentratie terwijl er tegelijkertijd een sfeer van blijdschap en vrolijkheid aanwezig is. Citrien is een verwarmende steen die opgewekt en blij maakt. Hij bevordert zelfvertrouwen en zelfrespect en helpt je om van hieruit naar buiten te treden. Hij heeft een helende werking op het zonnevlechtchakra en innerlijk kind stukken en geeft levensvreugde en moed. Carneool helpt bij gevoelens van eenzaamheid, afgescheidenheid en erbij willen horen. Hij heeft een aardende werking en stabiliseert je gevoel. Ook geeft hij zelfvertrouwen op relationeel en seksueel gebied. Hij geeft je nieuwe energie waardoor je je weer gemotiveerd en vitaal voelt en je creativiteit kan stromen. Barnsteen, ook wel Amber genoemd, is een verwarmende steen die je vertelt dat je er mag zijn en dat je je leven vol levensvreugde mag ervaren. Hij helpt je om je plek in te nemen, brengt zonnekracht en versterkt je zelfvertrouwen. Ook haalt hij angsten, die de verwezenlijking van doelen in de weg staat, weg. Een goede steen voor mensen die zichzelf niet goed genoeg vinden.

De volgende edelstenen werken goed bij "Zelfvertrouwen".

Tijgeroog

De kristalsoort "Tijgeroog" werkt bij "Zelfvertrouwen". Hieronder een aantal producten met een "Tijgeroog" (kristalsoort).

Pyriet

De kristalsoort "Pyriet" werkt bij "Zelfvertrouwen". Hieronder een aantal producten met een "Pyriet" (kristalsoort).

Pyriet edelsteen ruw
€ 10,00

Citrien

De kristalsoort "Citrien" werkt bij "Zelfvertrouwen". Hieronder een aantal producten met een "Citrien" (kristalsoort).

Carneool

De kristalsoort "Carneool" werkt bij "Zelfvertrouwen". Hieronder een aantal producten met een "Carneool" (kristalsoort).

Barnsteen

De kristalsoort "Barnsteen" werkt bij "Zelfvertrouwen". Hieronder een aantal producten met een "Barnsteen" (kristalsoort).

Bewuste keuze?