Roze Maansteen bol (perzikkleur) - incl houder

Roze Maansteen bol (perzikkleur) - incl houder
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Carneool handsteen

Carneool handsteen

ca. 80-120 gram
€ 15,00
XXL Roze Maansteen (perzikkleur) handsteen
€ 15,00
Madeliefje, biologische kruiden tinctuur

Madeliefje, bio deva kruidentinctuur

van de Elohim Krachtplaats 50ml
€ 19,00
Bergkristal - Fire and Ice Meester krachtpunt
€ 585,00
€ 62,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca. Ø 7,5 cm (800 gram)

Zacht glanzende perzikkleurige Elohim Maansteen bol, geplaatst in de kamer zendt hij een warme, liefdevolle sfeer uit waardoor je gevoeligheid en heelheid wordt geopend en mee kan stromen met de volwassene in jou. Hij helpt je te verwarmen zodat je innerlijke kou op kan lossen tot diep in het onbewuste. Ook opent hij je derde oog, je helderziend en heldervoelendheid, je afstemming op je Goddelijke Vonk en het paradijselijke gevoel dat alles met jou verbonden is.

Het alles verbindende liefdesnetwerk waarin ook jij je bevindt wordt verder geopend. Je kunt ook je eigen warmte en liefde ervaren in je buikgevoel en je innerlijk kind ermee verwarmen. Deze Elohim Maansteen helpt je het groot mysterie om je heen te weven, waardoor zorgen, strijd, werkdruk en verdriet in de loop der (meditatie)tijd op de achtergrond verdwijnen. Ook voor drukke of terugtrekkende kinderen is het een hele fijne knuffelsteen om hun ziel en essentie te behouden, net als voor mensen met een burn-out.

  • Je wordt geopend in je puurheid, grootsheid en in Al-Eenheid
  • Gevoel van onbegrepen, niet geliefd,  geknuffeld en niet gesteund zijn geweest in eerste levensjaren lossen op
  • Helpt de diep weggezakte onverwerkte emoties, ook voor psychische of fysieke problemen, te transformeren
  • Bij menstruatie, zwangerschap- en overgangsproblemen

Lees in dit artikel van Joke ElZiam Nootebos verder over de processen waarbij de perzikkleurige Elohim Maansteen ondersteuning geeft.

Maansteen komt in veel verschillende kleurtinten voor; wit, perzikkleurig, blauw, groen, geel en roomkleurig.

Maansteen staat in verbinding met de maan en verbindt je met je vrouwelijke ontvankelijke kant, bevordert de intuïtie en het heldervoelen. Maansteen maakt het onbewuste bewust, helpt bij het zwanger worden, versterkt het aanwezig zijn in je buikgevoel en verbindt met het groot mysterie. Helpt emoties te stillen en overdreven reacties te balanceren. Hij heelt het lymfesysteem, de schildklier en milt. De Maansteen zorgt voor evenwicht in het hormoonstelsel, ondersteunt de vrouwelijke voortplantingsorganen, helpt tijdens de zwangerschap en geeft verzachting op de maag en aan kinderen met ADHD. Maansteen heelt diegene die liefde en knuffels zijn te kort gekomen. Hij heelt weggestopte eenzaamheid, emoties, angsten, onzekerheid, agressie en te veel in het hoofd zitten wat daar uit voort is gekomen.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?