Alzheimer (dementie)

Is er een edelsteen die helpt bij dementie?

Rozenkwarts, de steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede, biedt ondersteuning bij de ziekte van Alzheimer (dementie). Deze ziekte van de hersenen, die een op de vijf mensen krijgt, tast de hersencellen aan waardoor het denkproces van de mens wordt vernietigd. De geest en de ziel van dementerende mensen kunnen aan de oppervlakte komen en een andere werkelijkheid tonen.

Elohim Rozenkwarts bevrijdt onderdrukte emoties en verdriet, verandert emotionele conditioneringen die geen nut meer hebben, verzacht geïnternaliseerde pijn en vult verlies aan. Zodoende helpt deze edelsteen om het proces van dementie te aanvaarden en de emotionele pijn die daarmee gepaard gaat te verzachten.

De volgende edelstenen werken goed bij "Alzheimer (dementie)".

Bergkristal

De kristalsoort "Bergkristal" werkt bij "Alzheimer (dementie)". Hieronder een aantal producten met een "Bergkristal" (kristalsoort).

Ametrien

De kristalsoort "Ametrien" werkt bij "Alzheimer (dementie)". Hieronder een aantal producten met een "Ametrien" (kristalsoort).

Ametrien hanger
€ 14,00

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Alzheimer (dementie)". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Bewuste keuze?