Balans in het leven

In hoeverre ben jij in balans in je leven?

Gezond leven betekent balans creëren op elk vlak van je leven. De edelstenen Agaat, Barnsteen, Toermalijn, Seleniet en Turkoois helpen je daarbij. Deze stenen hebben een aardende, beschermende, stabiliserende en harmoniserende werking die je helpt om meer gezondheid, geluk, vreugde en harmonie in je leven te ervaren. Agaat brengt een gevoel van veiligheid en zekerheid bij het opheffen van innerlijke spanning. Barnsteen is een warme, zonnige steen die levensvreugde in je leven brengt. Toermalijn helpt bij het opheffen van zenuwachtigheid en onevenwichtigheid. Seleniet heeft een bijzonder zachte uitstraling die kalmerend werkt. Turkoois is een beschermende edelsteen, die evenwicht en balans in het leven brengt.

Zo ontwikkel je het gevoel dat alles op rolletjes loopt, je voelt je energiek, vrolijk en optimistisch en alles wat je aanpakt lukt, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Dit zijn de momenten dat wij volledig in balans zijn.

De volgende edelstenen werken goed bij "Balans in het leven".

Turkoois

De kristalsoort "Turkoois" werkt bij "Balans in het leven". Hieronder een aantal producten met een "Turkoois" (kristalsoort).

Turkoois hanger
€ 12,50

Toermalijn

De kristalsoort "Toermalijn" werkt bij "Balans in het leven". Hieronder een aantal producten met een "Toermalijn" (kristalsoort).

Toermalijn armband

Toermalijn armband

ca. Ø 7 cm elastisch
€ 22,40

Seleniet

De kristalsoort "Seleniet" werkt bij "Balans in het leven". Hieronder een aantal producten met een "Seleniet" (kristalsoort).

Geurende woestijnroos hanger - Lavendel incl. veter

Geurende woestijnroos hanger - Lavendel incl. veter

Uniek: absorbeert en verspreidt etherische olie geur
Van € 17,20 voor € 14,95

Agaat

De kristalsoort "Agaat" werkt bij "Balans in het leven". Hieronder een aantal producten met een "Agaat" (kristalsoort).

Human Schedel Agaat

Human Schedel Agaat

10 x 7 x 11.5
€ 165,00
Carneool Agaat Human Schedel
€ 149,50
Carneool Agaat Human Schedel
€ 149,00

Barnsteen

De kristalsoort "Barnsteen" werkt bij "Balans in het leven". Hieronder een aantal producten met een "Barnsteen" (kristalsoort).

Bewuste keuze?