Toermalijn armband

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Toermalijn anti-stralingsset
Van € 52,50 voor € 49,95
Shungiet armband

Shungiet armband

0.8 x 19 cm
€ 22,50
€ 22,40
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca. Ø 7 cm elastisch (48 gram)

Mooie stevige armband van Zwarte Toermalijn edelsteen.

Zwarte toermalijn edelsteen is een bijzonder krachtige edelsteen en verbindt je heel direct en diep met de Moeder Aarde energie. Door de diepe aardeverbinding helpt zwarte toermalijn je om inzichten en spirituele ervaringen te aarden. Je gaat voor jezelf opkomen en wordt gesteund bij het daadwerkelijk zetten van stappen, bij groeiprocessen en het verrichten van lichtwerk. Hij ontkrampt het gebied rondom de zonnevlecht en ook emoties als verdriet, woede en spanningen.

Reiniging en bescherming

Zwarte toermalijn edelsteen reinigt en balanceert de chakra's en aardt en beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen: computerstraling, elektromagnetische straling, zwarte magie, vervloekingen en stress, spanningen en chronische hoofdpijn.

Toermalijn werkt vitaliserend, versterkt het immuunsysteem en helpt bij angsten, artritis, agressie en bij concentratie problemen. Toermalijn werkt tevens bij dyslexie, duizeligheid, haaruitval, claustrofobie, langdurige ziekten en psychische aanvallen. Goed voor hyperactieve kinderen. Hartchakra en basischakra heler.

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Krachtige geactiveerde Zwarte Toermalijn Armband

De Zwarte Toermalijn is een bijzonder krachtige edelsteen en verbindt je heel direct en diep met de Moeder Aarde energie en je eigen lichaam. Val je gauw, ben je praktisch of geestelijk snel onevenwicht dan kan de 13 dimensionaal geactiveerde Elohim Zwarte Toermalijn de oplossing zijn. Zwarte Toermalijn brengt balans tussen lichaam en geest.
Door de diepe aardeverbinding helpt de Zwarte Toermalijn je tevens je inzichten en spirituele ervaringen te aarden en praktisch te maken.

Zwarte Toermalijn versterkt de eigen fundering en helpt faalangst, verdriet, verlies en onzekerheid te overwinnen

Je zult meer voor jezelf opkomen en voelt je door Zwarte Toermalijn gesteund bij het daadwerkelijk zetten van stappen, bij innerlijke groeiprocessen en het verrichten van lichtwerk.
Hij ontkrampt het gebied van je basischakra, onderlichaam en zonnevlecht en ontlaadt psychische spanningen, emoties, verdriet en woede. Ook als ze fysiek zijn geworden.

Reiniging en bescherming, ook bij psychische aanvallen, door 13 dimensionaal geactiveerde Zwarte Toermalijn hanger

Zwarte Toermalijn steen reinigt en balanceert de chakra's en aardt en beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen: computerstraling, elektromagnetische straling, zwarte magie, vervloekingen en stress, maag-darmspanning en chronische hoofdpijn.
De Elohim Zwarte Toermalijn werkt vitaliserend, versterkt het immuunsysteem en helpt bij angsten, artritis, agressie en bij concentratie problemen.
Toermalijn werkt tevens bij dyslexie, duizeligheid, haaruitval, claustrofobie, langdurige ziekten, dyslexie en psychische aanvallen.

Zwarte Toermalijn helpt hyperactieve kinderen tot rust en balans te komen

Negatieve energie van onszelf of van computers zet hij om in positieve energie. (Piëzo effect)
Hij bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades en angst.

Zwarte Toermalijn vergroot de fysieke vitaliteit en het  immuunsysteem

De 13 dimensionaal geactiveerde Zwarte Toermalijn bevordert tevens een neutrale houding en logisch denken.
De aura en energiebanen worden gereinigd en in balans gebracht met Zwarte Toermalijn.
Emoties en spanningen ontladen en  het zenuwstelsel en de bloedvaten en bloedvatwanden worden versterkt.

Gebruiksaanwijzingen Zwarte Toermalijn tegen stralingen en spanning

Leg een grotere steen naast je computer, wifi router, op de meterkast of ander elektrisch apparaat om de elektromagnetische straling te reduceren en draag de hamger van Zwarte Toermalijn.
Neem in elke hand een 13 dimensionaal geactiveerde zwarte toermalijn om je aura, lichaam, gevoel en psyche te ontladen van spanningen, Je voelt na ongeveer 10 minuten dat het klaar is.

Bescherming door 13 dimensionaal geactiveerde zwarte Elohim Toermalijn

Toermalijn heeft sterk beschermende waarden. De steen beschermt tegen kwade invloeden, entiteiten, zwarte magie en negativiteit.
Zwarte Toermalijn zuivert je etherisch lichaam, negatieve gedachten, aanhechtingen, angsten, boosheid en een laag zelfbeeld.

Zwarte Toermalijn en de chakra's

Zwarte Toermalijn reinigt en aardt alle chakra's.
Zwarte Toermalijn werkt extra voor de basis chakra, het onderlichaam, de bloedvaten en zonnevlecht.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Welke edelsteen past bij jou sterrenbeeld?

sterrenbeeld schorpioenEdelstenen en sterrenbeelden (horoscoop) zijn energetisch nauw met elkaar verbonden. De juiste edelsteen kan ontzettend veel doen en betekenen voor een persoon om maximaal zijn of haar kwaliteiten te benutten en vanuit het volledig potentieel te leven.

Klik hier om per sterrenbeeld te lezen welke Elohim edelstenen het beste bij jou past

 

 

 

 

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?