Aura bescherming pakket

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Bergkristal elixer kristal

Bergkristal elixer kristal

Helend kristalwater
€ 7,50
Labradoriet hanger
€ 10,00
€ 39,00
€ 43,50
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

De krachtige inhoud van dit pakket helpt bij aurabescherming, beïnvloeding en vermoeidheid:

Het aurabescherming pakket reinigt, heft blokkades op en helpt tijdens en na heftige processen. Het activeert gezondheid, vitaliteit, levensenergie, doorstroming en balans.

Het pakket bestaat uit:

  • Bergkristal elixer om te drinken: reinigt, beschermt, en brengt licht
  • Aura beschermend buisje: lichter, stralender, krachtiger, lichtbescherming
  • Toermalijn knuffelsteen: ontlaadt spanningen, zet je in je basis
  • Labradoriet hanger: verhoogt bewustzijn, aurabescherming
  • Lederlook veter

Al naar gelang de voorraad ontvang je een ruwe dan wel gepolijste bergkristal en zwarte toermalijn.

Bergkristal elixerkristal: reinigend en beschermend

Bergkristal elixerkristal heft blokkades op, trekt hogere energieën aan, hogere gaven ontwikkelen zich, helderheid van "zien" en "weten". Het is een spirituele steen met de hoogste trilling, die door alle schaduwstukken heen kan trillen. Bergkristal harmoniseert alle chakra's, brengt het lichaam in evenwicht, verwijdert stagnerende energie.

Gebruiksaanwijzing en meer informatie bergkristal elixerkristal

Aura beschermend kristalbuisje

Geeft sterke aura bescherming, bescherming bij hooggevoeligheid (HSP), bescherming tegen straling, stemmingen, beïnvloedingen, astrale en collectieve velden, entiteiten, depressiviteit, vermoeidheid, in je kracht staan, Lichtkracht en aurabescherming vanuit je eigen kern, aarding en basischakra. Uit je hoofd en in je buik.

Gebruiksaanwijzing en meer informatie aura beschermend kristalbuisje

Zwarte toermalijn knuffelsteen

Voor in de broekzak, aarding ook voor gevoelige mensen, afvoeren van negatieve energie, elektromagnetische straling, evenwichtsstoornissen, spanningen, boosheid, stress, zenuwen, ziekte van Menière. De zwarte Toermalijn aardt het best en kan agressie, driften en spanningen ontladen. Veel mensen plakken in de 4 hoekjes van hun computer of televisie een Toermalijntje, zodat ze niet zo hangerig en/of minder geconcentreerd worden door de straling. Je kunt je hier ook tegen beschermen door een zwarte Toermalijn tezamen met een kristalbuisje bij je te dragen of bij je te leggen.

Labradoriet hangersteen met koordje

Labradoriet geeft (gevoelige) mensen aurabescherming en herstelt bij drugs-, alcohol- en medicijngebruik. Is weldadig bij geestelijke en lichamelijke vermoeidheid. Labradoriet is een mystieke en beschermende steen die het bewustzijn verhoogt en  ongewenste energieën af van de aura buigt. Labradoriet is bij uitstek een steen voor mensen uit de gezondheidszorg, het onderwijs en voor nieuwetijds mensen en kinderen. Je kunt de labradoriet als hanger aan het meegeleverde koordje dragen. Voor nog meer bescherming kun je de labradoriet samen met het kristalbuisje aan het koordje dragen. Het buisje versterkt de werking van de labradoriet.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Tips om je huis en aura te beschermen en zuiveren

Veel (hooggevoelige) mensen hebben een aura dat relatief open is. Daardoor vind er gemakkelijker beïnvloeding door stemmingen en sferen in je woon- of werkomgeving en kunnen elektrosmog of magnetische straling voor energieverlies en auravervuiling zorgen.

Hier lees je een aantal tips over wat je kunt doen om je huis en aura te beschermen

Wil je leren om met de natuur te werken en je aura, huis en omgeving te beschermen en ontstoren?

elfentuin.jpg

Beroepsopleiding Aardehealer-Natuurcoach Sjamaan

In deze opleiding tot nieuwetijds sjamaan, healer en natuurcoach leer je om verloren zieledelen op te halen en je aura, huis, werkplek en tuinen te beschermen en ontstoren van aardstralen, entiteiten en negatieve geschiedenis. Je leert ook om krachtplaatsen aan te leggen en gaat werken met deva's, genezende planten, totemkrachten, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling om een machtige wereld te scheppen voor stralende authentieke mensen en voor huizen en gebieden waar het goed voelt om te wonen en (re)creëren.


Lees meer

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren