Amethist elixer kristal

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

amethist knuffelsteen

Amethist knuffelsteen

ca. 24 - 28 gram
€ 6,50
Rozenkwarts elixer kristal

Rozenkwarts elixer kristal

helend kristalwater
€ 12,50
Bergkristal elixer kristal

Bergkristal elixer kristal

Helend kristalwater
€ 6,50
€ 6,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

helend kristalwater

Let op: al naar gelang de grootte ontvang je 1 tot 3 amethist elixer stenen.

Kristal elixer van amethist edelsteen is een weldaad voor mens, dier en plant. Je lichaam en geest thuis positief opladen door zelfgemaakt kristalwater.

Elohim Amethist edelsteen

Amethist is een zeer krachtige en beschermende spirituele steen met een bijzonder hoge vibratie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong en opent je intuïtie en geestelijke en spirituele ontwikkeling. Amethist ontspant, waardoor je beter kunt afstemmen op je hogere Zelf. Hij haalt je uit je hoofd en verlicht bij fysieke, emotionele of psychische stress. Amethist helpt bij in- en doorslaapproblemen en nachtmerries, bij spataderen, suikerziekte, hyperventilatie, nek- en schouder en hoofdpijn. Hij helpt je het verlies van een dierbare te verwerken en werkt ondersteunend bij verslavingen.

Gebruiksaanwijzing Elixer stenen:

Leg de edelsteen(en) in een glazen kan met 1 liter (leiding-of beter nog: bron-) water. Laat ze er zes uur of langer in liggen. (Vul voor het slapen gaan de kan weer bij) Zet de kan in het licht (vensterbank) en niet bij elektrische apparaten. Drink hiervan, over de dag verdeelt, 2-4 glazen.

Als je de kristallen elke dag gebruikt gaan ze ca. 6 maanden mee. Was zo nu en dan de kan en de kristallen af.

Tip! Edelsteen elixer is ook heel geschikt voor huisdieren en (kamer) planten.

Amethist verhoogt je trilling naar meesterschap, je engelen-wezen en je verlichte ego-ik-loze staat

Deze unieke Amethist is zeer krachtig en 13 dimensionaal geactiveerd! Hij verruimt je creatiekracht en toverkracht in samenwerking met je volkomen ontspannen en blije magisch Christuskind of je Goddelijk innerlijk kind! Hij activeert je pure kristallijnen Zelf, maakt je lichtvoetig, zorgeloos en blij. Deze unieke Amethist voor in de huiskamer opent je in Oneindig Bewustzijn, Oneindige Liefde en helpt je je Godsvonk in het lichaam en gevoel te realiseren!

Amethist geeft je eindeloos vertrouwen in de uitkomst van je wensen

Hij helpt je gevoelens en gedachten vanuit zwaarte en onmogelijkheden zien, te stoppen. Deze Amethist geode tilt je op in zorgeloze creatiekracht en het verwachten van een positieve uitkomst.

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Tips om je huis en aura te beschermen en zuiveren

Veel (hooggevoelige) mensen hebben een aura dat relatief open is. Daardoor vind er gemakkelijker beïnvloeding door stemmingen en sferen in je woon- of werkomgeving en kunnen elektrosmog of magnetische straling voor energieverlies en auravervuiling zorgen.

Hier lees je een aantal tips over wat je kunt doen om je huis en aura te beschermen

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?