Elohim Edelstenen

Geactiveerde en geprogrammeerde producten

Toermalijn hanger - zwart

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 7,50
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Zwarte toermalijn edelsteen is een bijzonder krachtige edelsteen en verbindt je heel direct en diep met de Moeder Aarde energie. Door de diepe aardeverbinding helpt zwarte toermalijn je om inzichten en spirituele ervaringen te aarden. Je gaat voor jezelf opkomen en wordt gesteund bij het daadwerkelijk zetten van stappen, bij groeiprocessen en het verrichten van lichtwerk.Hij ontkrampt het gebied rondom de zonnevlecht en ook emoties als verdriet, woede en spanningen.

Reiniging en bescherming
Zwarte toermalijn edelsteen reinigt en balanceert de chakra's en aardt en beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen: computerstraling, elektromagnetische straling, zwarte magie, vervloekingen en stress, spanningen en chronische hoofdpijn.

Toermalijn werkt vitaliserend, versterkt het immuunsysteem en helpt bij angsten, artritis, agressie en bij concentratie problemen. Toermalijn werkt tevens bij dyslexie, duizeligheid, haaruitval, claustrofobie, langdurige ziekten en psychische aanvallen. Goed voor hyperactieve kinderen. Hartchakra en basischakra heler.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Hangerstenen levering informatie

Alle hangerstenen zijn per stuk en worden geleverd met kapje en oogje

Uitzonderingen zijn sets zoals :
Zwart wit drakenset - 2 hangerstenen in een korfje
Gouden tijd - sekinah en drakenset - 4 hangersteentjes met kapje en oogje

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGDe Elohim Krachtplaats, versterkt de geopende en geactiveerde Elohim producten
Een bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen-, plantenspirits en Moeder Aarde in de produkten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen diepgaand werkzaam. Deva's en engelen die ankeren op de producten helpen de gebruiker ervan waar nodig door de 13 dimensionale activatie, en dat voel je!  De Elohim producten werken op alle lagen tegelijk; fysiek, geestelijk en bij de volgende stap op de levensweg....... lees meer....

Verzorging van edelstenen en kristallen

Hoe edelstenen te reinigen en op te laden:

Vaak is het beter voor de ontlaadperiode die 6 dagen duurt, een reservesteen aan te schaffen.

Lees meer..

Opleiding edelsteen therapie

TuinactivatieDeze edelsteenopleiding van 2 dagen maakt je tot een vakbekwaam edelsteen therapeut. Ook zal je heldervoelend vermogen zich openen. De opleiding is los en als bouwsteen van de (kosmische) kristal masteropleiding te volgen.

Kosmisch Kristal Master beroepsopleiding

opleiding_kristalmaster.pngJe leert hoe (intuïtief) te werken met kristallen en edelstenen. Als Kristal-Master en edelsteen therapeut leer je hoe je op vakkundige wijze edelsteen-chakraleggingen en kristaladviezen kunt geven om zowel processen als ziekten bij je cliënt te begeleiden. Ook leer je hoe om te gaan met mogelijke uitwerkingen en veranderingen bij je (betalende) cliënt (of medecursist). Vanuit de groep en docent zul je genoeg ondersteuning en bevestiging kunnen verwachten om een vakbekwaam Kristal-Master & Edelsteen therapeut te worden.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren