Zwarte Toermalijn - ontstoringspakket: meterkast, pc, tv

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

gewicht: 650 gram

Geactiveerde zwarte Toermalijn ontstoringspakket

Krachtige zwarte Toermalijn ontstorings- en beschermingspakket voor gevoelige en bewuste mensen.

Bekijk het korte intro filmpje door naar beneden te scrollen.

Het pakket bestaat uit:

1 zwarte Toermalijn voor de meterkast, 1 zwarte toermalijn voor de computer, laptop of tablet, 1 zwarte Toermalijn voor de tv

Zwarte Toermalijn beschermt sterk tegen elektromagnetische smog en straling.

Door een tot zijn volledige potentie geopende en geactiveerde zwarte Toermalijn op de meterkast te leggen, neemt deze zwarte steen de negatieve elektromagnetische uitstraling van veel elektrische apparaten in huis aanzienlijk af.

Door deze zwarte steen tegen straling zullen klachten als vermoeidheid, irritaties, boosheid, prikkelbaarheid, hoofdpijnen, aanzienlijk kunnen afnemen.

Voor de computer/laptop en televisie heb je extra (beschermende) Toermalijnen nodig, die je op of in de directe nabijheid van het toestel plaatst of plakt, deze zijn bij het pakket inbegrepen.

Verzorging

Ontlaad zwarte toermalijn regelmatig om de 14 dagen door het 3 dagen in een bak met zand te leggen (uit de tuin of zandbakzand), daarna  onder stromend water afspoelen  en  enkele uren in  de zon of het maanlicht leggen om  weer op te laden. Je kunt de zwarte toermalijn ook 24 uur aan regen, onweer of winterse buien blootstellen. Daardoor wordt de zwarte toermalijn zowel ontladen als ook opgeladen.

Aardstralen

Voor het ontstoren  van aardstralen en het brengen van positieve energie in huis en op het werk kijk ook eens bij:  Crystal Home en Office Healer. In een straal van 30 tot 40 meter wordt alle negatieve energie in je huis of kantoor positief gemaakt. Ook negatieve aardstralen, wateraders en kosmische belastingen worden omgezet tot een gunstige werking.

Zwarte Toermalijn voor persoonlijk gebruik

Toermalijn is een bijzonder krachtig halfedelsteen, welke je heel direct en diep verbindt met de Moeder Aarde energie. Daardoor wordt je aarding sterk en stevig neergezet. Zwarte toermalijn verbetert niet alleen je gronding, maar ook je algehele energiedoorstroming. Hierdoor brengt zwarte toermalijn een diepe ontlading van fysieke-, gevoels- en psychische spanningen, stress en andere vastgezette energieën. Door de diepe aardeverbinding helpt zwarte toermalijn je om inzichten en spirituele ervaringen te aarden, wat bevorderlijk voor je stappen, daadkracht, groeiprocessen en lichtwerk is.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren