Geactiveerde Toermalijn anti-stralingspakket, ontstoringsset voor meterkast, tv en computer

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 49,95
€ 52,50
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 550 gram

Geactiveerde Toermalijn anti-stralingspakket, ontstoringsset
voor meterkast, tv en computer

Krachtige zwarte Toermalijn anti-stralings-ontstorings en beschermingspakket voor gevoelige en bewuste mensen.

Het pakket bestaat uit:

1 zwarte Toermalijn voor de meterkast, 1 zwarte toermalijn voor de computer, laptop of tablet, 1 zwarte Toermalijn voor de tv

Zwarte Toermalijn beschermt sterk tegen elektromagnetische smog en straling.

Door een tot zijn volledige potentie geopende en geactiveerde zwarte Toermalijn op de meterkast te leggen, neemt deze zwarte steen de negatieve elektromagnetische uitstraling van veel elektrische apparaten in huis aanzienlijk af.

Door deze zwarte steen tegen straling zullen klachten als vermoeidheid, irritaties, boosheid, prikkelbaarheid, hoofdpijnen, aanzienlijk kunnen afnemen.

Voor de computer/laptop en televisie heb je extra (beschermende) Toermalijnen nodig, die je op of in de directe nabijheid van het toestel plaatst of plakt, deze zijn bij het pakket inbegrepen.

Verzorging

Ontlaad zwarte toermalijn regelmatig om de 14 dagen door het 3 dagen in een bak met zand te leggen (uit de tuin of zandbakzand), daarna  onder stromend water afspoelen  en  enkele uren in  de zon of het maanlicht leggen om  weer op te laden. Je kunt de zwarte toermalijn ook 24 uur aan regen, onweer of winterse buien blootstellen. Daardoor wordt de zwarte toermalijn zowel ontladen als ook opgeladen.

Aardstralen

Voor het ontstoren  van aardstralen en het brengen van positieve energie in huis en op het werk kijk ook eens bij:  Crystal Home en Office Healer. In een straal van 30 tot 40 meter wordt alle negatieve energie in je huis of kantoor positief gemaakt. Ook negatieve aardstralen, wateraders en kosmische belastingen worden omgezet tot een gunstige werking.

Zwarte Toermalijn voor persoonlijk gebruik

Toermalijn is een bijzonder krachtig halfedelsteen, welke je heel direct en diep verbindt met de Moeder Aarde energie. Daardoor wordt je aarding sterk en stevig neergezet. Zwarte toermalijn verbetert niet alleen je gronding, maar ook je algehele energiedoorstroming. Hierdoor brengt zwarte toermalijn een diepe ontlading van fysieke-, gevoels- en psychische spanningen, stress en andere vastgezette energieën. Door de diepe aardeverbinding helpt zwarte toermalijn je om inzichten en spirituele ervaringen te aarden, wat bevorderlijk voor je stappen, daadkracht, groeiprocessen en lichtwerk is.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Tips om je huis en aura te beschermen en zuiveren

Veel (hooggevoelige) mensen hebben een aura dat relatief open is. Daardoor vind er gemakkelijker beïnvloeding door stemmingen en sferen in je woon- of werkomgeving en kunnen elektrosmog of magnetische straling voor energieverlies en auravervuiling zorgen.

Hier lees je een aantal tips over wat je kunt doen om je huis en aura te beschermen

Wil je leren om met de natuur te werken en je aura, huis en omgeving te beschermen en ontstoren?

elfentuin.jpg

Beroepsopleiding Aardehealer-Natuurcoach Sjamaan

In deze opleiding tot nieuwetijds sjamaan, healer en natuurcoach leer je om verloren zieledelen op te halen en je aura, huis, werkplek en tuinen te beschermen en ontstoren van aardstralen, entiteiten en negatieve geschiedenis. Je leert ook om krachtplaatsen aan te leggen en gaat werken met deva's, genezende planten, totemkrachten, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling om een machtige wereld te scheppen voor stralende authentieke mensen en voor huizen en gebieden waar het goed voelt om te wonen en (re)creëren.


Lees meer

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?