Kristallen en edelstenen voor in de babykamer

Een veilig en ontspannen sfeer, harmonie en een liefdevolle omgeving zorgen ervoor dat een baby zorgeloos en in overgave kan slapen en rusten in de babykamer. Edelstenen en kristallen zijn bij uitstek geschikt om die sfeer te creëren in de babykamer. De fijn afgestemde liefdes trillingen van de stenen en de engelen frequenties worden feilloos opgepikt door baby's. Deze trillingen zullen hen bekend voorkomen vanuit de hogere sferen. Door de juiste edelsteen of kristal voelt de baby zich veilig om met zijn volledige ziel en lichtlichamen in ontspanning in zijn lichaam te aarden. Dit komt de rust, groei en ontwikkeling vanzelfsprekend zeer ten goede. De volgende edelstenen en kristallen zijn geselecteerd voor de babykamer:baby slapen

Seleniet

Seleniet is ideaal voor de babykamer omdat het rust en balans geeft. Hierdoor voelt het veilig en sereen in de slaapkamer waardoor het kindje heerlijk kan gaan slapen. Seleniet heeft een hele zachte engelen energie, voor kinderen is deze energie goed waar te nemen en heel herkenbaar, ze zullen zich geborgen en beschermt voelen.
Klik hier voor Seleniet

Rozenkwarts

Rozenkwarts straalt een en al onvoorwaardelijke liefde, geborgenheid en koestering uit. Ideaal voor een babykamer! De babykamer vult zich met de fijne energie van rozenkwarts waardoor het kindje zich veilig en geliefd voelt tijdens de slaap. Rozenkwarts ontspant en laat je voelen dat je er helemaal mag zijn.
Klik hier voor Rozenkwarts

Blauwe calciet

Blauwe calciet is ideaal voor de babykamer omdat het rust en ontspanning brengt. De baby zal heerlijk kunnen slapen in het beschermende energieveld van blauwe calciet edelsteen. Blauwe calciet zorgt ervoor dat na een drukke dag de energie van de baby rustig en relaxt wordt waardoor een goede en gezonde slaap mogelijk wordt. Blauwe calciet draagt ook de zachtheid van de dolfijnenergie. Hierdoor voelt het alsof er altijd gezelligheid en vriendschap in de buurt is.
Klik hier voor blauwe Calciet

Kristallen engelen

Kristallen engelen zijn bij uitstek geschikt voor slaapkamers, en zeker ook voor de babykamer. De heerlijke energie van engelen schept rust en sereniteit, maar ook liefde en koestering. Wat een super fijne atmosfeer om in te rusten en slapen!
Klik hier voor kristallen engelen

Bewuste keuze?