Doet je geheugen raar?

vergeetachtig.jpgDit horen wij de laatste tijd vaak van klanten in de kristalwinkel en healingpraktijk. En dat zal de komende maanden alleen maar gaan toenemen. Dit heeft alles te maken met de heftige transformatie periode waarin we op de aarde met ons allen zitten. Er is energetisch veel gaande en ook de structuur en werking van de hersenen verandert mee. Dit heeft tot gevolg dat we vaker dingen vergeten, of zelfs wat warrig kunnen zijn. We worden onzeker, verdrietig of boos. Dat is normaal, maar soms wel lastig. Een goede ondersteuning is daarom gewenst.

Door Pyriet bij je te dragen en in huis neer te zetten versterk je je geheugen

Alles wordt een stuk gemakkelijker, lichter en blijer door de werking van de Elohim edelsteen Pyriet. Je lichtlichamen aarden beter in je lichaam waardoor je vanuit je buikgevoel, buikwijsheid en intuïtie keuzes kunt maken en dingen 'onthoudt'. Concentratie, geheugen, focus en doelgerichtheid nemen toe. Pyriet aardt ook het zonnevlecht chakra waardoor zekerheid en standvastigheid toenemen.

Pyriet edelsteen activeert de mannelijke kant die staat voor daadkracht, positiviteit en structuur. Hij helpt bij studie, sterkt het zenuwstelsel en laat stress en vermoeidheid uit je systeem wegvloeien. Elohim Pyriet ondersteunt de bloedsomloop en ademhaling waardoor er meer zuurstof in het bloed komt.

Gebruik van Pyriet

Draag Pyriet zeker een paar maanden, zet hem in je nabijheid of mediteer er mee.


Ware Zelf - Diamanten Aarde Netwerk Kristal, tegen ascension symptomen

Dit geprogrammeerde bergkristal stuk helpt tegen 'ascension symptomen' als geheugen verlies, oriëntatie kwijt zijn, duizeligheid, weinig aarding, misselijkheid en angsten. Het Elohim kristal brengt een hoge trilling in huis en in je lichaam. Verlichtingspoorten openen zich en je wordt aangesloten op het wereldwijde nieuwe aarde netwerk. Een super kristal waarover we veel mooie feedback ontvangen.

Gebruik van Diamanten Aarde Netwerk Kristal

Plaats het kristal in je woon- of slaapkamer. Ga er af en toe 10-15 minuten mee mediteren en stem je af op het wereldwijde Diamanten aarde netwerk. Tip: plaats het kristal in of onder je bed voor een heerlijke energie die ook 's nachts doorwerkt.

Pyriet

Pyriet

13 dimensionaal geopend op de Elohim Krachtplaats
Diamanten Aarde Netwerk Kristal

Diamanten Aarde Netwerk Kristal

13 dimensionaal geopend op de Elohim Krachtplaats
Bewuste keuze?